•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Köp kaffe online hos oss på Nybryggt.nu

Vi har ett stort sortiment av olika kaffesorter och kaffebönor som går att köpa hos oss på nätet. Allt från färskrostad espressokaffe och specialkaffe, till välbekanta sorter bryggkaffe, från större märken så som Johan & Nyström, Zoegas till mer nischade så som Koppi och Passalacqua. Hos oss kan du välja mellan 100-tals olika sorters kaffe att köpa!
 

Enkelt att köpa kaffe online till bra priser

Vi vill göra det enkelt att handla kaffe online, för vi tror du som kund vill ha det smidigt och lätt. Därför samlar vi inte bara massa olika kaffesorter, utan försöker alltid ha snabba leveranser och bra service. 

Dessutom erbjuder vi även stort urval av de bästa tillbehören på marknaden som ger dig förutsättningarna för att du ska lyckas med att brygga din perfekta kopp kaffe eller espresso. Håll utkik - vårt sortiment uppdateras kontinuerligt.

Vi tar hela tiden in nya sorter kaffe, både från kaffemärken vi redan har i sortimentet, men även helt nya varumärken och kaffesorter. Vi vill även stötta på så många olika smårosterier som möjligt. Däremot hittar du till exempel Walters kaffe och Lemmelkaffe från vår breda sortiment. 

Här på sidan kan du navigera bland allt vårt kaffe. Du kan i sidan på menyn välja om du vill filtrera det på malet kaffe eller om du är ute efter hela kaffebönor. Du hittar såklart även kaffekapslar för olika maskiner, så som Nespresso kapslar.  Du kan där även filrera på storlek, om du till exempel vill ha mindra paket så som 250 gram, eller större paket som 1 kg. 

Det går även att sortera på pris, så att du lätt kan hitta bra billiga kaffesorter om du letar efter det. 

Utöver det kan du också sortera på kaffetypen, om det ska vara Arabicakaffe eller Robustakaffe. Som standard i Sverige är arabicabönor mest populära, men letar du efter ett italienskt kaffe och en äkta italienskt espresso, så vill du ha en bladning av Arabica och Robusta. 

 

Visa hela beskrivningen

Sveriges största kaffesortiment för att handla online till hemmet

Vi har försökt samla ihop de allra bästa kafferosterierna, kaffemaskiner och viktigaste tillbehören som du kan tänkas behöva för att brygga ditt favoritkaffe. I vårt stora sortiment har vi lagt fokus också på specialkaffe som är rättvist upphandlade och många bönor är dessutom ekologiskt odlade. Båda dessa saker är viktiga för oss. Vi vill att kaffe inte bara ska vara gott, utan även god. 

Vi har även försökt göra det lätt för dig att hitta det kaffe du vill ha, och med vår snabba frakt och bra service hjälper vi dig gärna, om du inte hittar vad du vill ha eller har frågor. Vi strävar efter att vara det bästa stället att köpa kaffe på online - och hoppas vi kan få förtroendet att leverera kaffe hem till dig.

Vart kommer order kaffe ifrån? 

Enligt vissa källor har kaffe fått sitt namn från en region i Etiopen som heter Kaffa. 

Populära produkter i underkategorierna

Produkter