Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

EGUALE FAIRTRADE KAFFE

Eguale är ett varumärke som startades genom en tro på att kunna skapa bättre och rättvisare villkor för kaffeodlare och deras anställda i länder som har utbredd fattigdom. Företaget som ligger bakom Eguale grundades 1976 med visionen om att endast köpa produkter som är Fairtrade-certifierade. 

Under 2001 växte varumärket Eguale fram med samma vision och värderingar om hållbarhet och rättvisa med fokus på kaffe, te och choklad. De har många olika kaffesorter - du kan hitta bryggkaffe eller espresso, i hela kaffebönor eller som malet kaffe i deras sortiment. Deras kaffebönor kommer från olika länder runt om i världen och de har alltid 100% Fairtrade kaffe och 100% ekologiskt kaffe.

Ibland tror besökare att kaffet stavas Equale, vilket inte hade varit konstigt då fokus är på rättvisa och jämlikhet. Men det stavas med ett g och inte ett q, så den rätta stavningen är Eguale och inte Equale. 

Eguale anser att framtiden är rättvis och de tror att en härlig kopp kaffe kan vara den lilla goda gärningen som öppnar dörren för rättvisa och gemenskap. Och vi håller helt med!

Prova på kaffepaket Svenska bryggkaffe Prova på kaffepaket Svenska bryggkaffe

Prova på kaffepaket Svenska bryggkaffe

545 SEK 491 SEK
I lager