Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ZOEGAS KAFFE OCH KAFFEBÖNOR

Som marknadsledare inom mörkrost utvecklar Zoégas ständigt nya mörkrostblandningar för varje smak och gom. De klassiska blandningarna av Zoegas kaffe är Skånerost och Mollbergs Blandning och de är fortfarande väldigt populära. Visste du förresten att Zoégas Mollbergs blandning skapades för Hotel Mollbergs som fortfarande ligger kvar i Helsingborg? 

Du hittar både hela kaffebönor och malet kaffe från vårt Zoegas kaffe sortiment. Om du råkar vara i Helsingborg någon gång rekommenderar vi dig att besöka den historiska 130 år gammal Zoégas Café på Drottningatan 30. Nya namnet för caféet är Café1886. Där kan du både fika och/eller köpa kaffebönor och malet kaffe för att ta med dig hem. En annan tips: om du är på caféet kan du även köpa med dig Zoégas Fredriksdahl blandning och Kärnan kaffe, som hela kaffebönor eller malet kaffe. De är två kaffesorter som inte går att köpa någon annanstans i Sverige.

ZOÉGAS Forza! kaffebönor 450g ZOÉGAS Forza! kaffebönor 450g
ZOÉGAS Forza! malet kaffe 450g ZOÉGAS Forza! malet kaffe 450g
Nestlé Cacao Mix 1000g Nestlé Cacao Mix 1000g

Nestlé Cacao Mix 1000g

139 SEK
I lager
ZOÉGAS Presso malet kaffe 450g ZOÉGAS Presso malet kaffe 450g
ZOÉGAS Mezzo kaffebönor 450g ZOÉGAS Mezzo kaffebönor 450g
ZOÉGAS Intenzo kaffebönor 450g ZOÉGAS Intenzo kaffebönor 450g
ZOÉGAS Professional Cultivo malet kaffe 24x225g ZOÉGAS Professional Cultivo malet kaffe 24x225g
ZOÉGAS Mezzo malet kaffe 450g ZOÉGAS Mezzo malet kaffe 450g

När Carlos och Maria Zoéga grundade Zoégas på 1800-talet valde han att specialisera sig på mörkrostat kaffe. Inte för att han behövde ett starkare kaffe till sin café latte som säkerligen inte fanns då, utan för att han helt enkelt tyckte att det var godare så.Han hyste ett passionerat förhållande till gott kaffe, en passion som än idag driver Zoégas och som resulterar i att över 60% av allt mörkrostat kaffe som säljs i Sverige kommer från Zoégas. Fortfarande, efter mer än 120 år, är Zoégas Sveriges största specialist på mörkrostat kaffe. Eftersom endast de allra bästa och finaste bönorna kan mörkrostas har mörkrost också blivit ett uttryck för kaffe med hög kvalitet. Det är precis det som Zoegas kaffe är, mörkrostat och av hög kvalitet. Dessutom är allt Zoégas kaffe responsible sourced vilket innebär att istället för det vanliga ekologiska certifikatet har Zoégas utvecklat en egen standard där de samarbetar med en oberoende organisation för att granska deras engagemang. Detta görs för att stödja småskaliga kaffebönder som ofta inte har möjlighet att få en ekologisk certifiering, trots att de redan odlar ekologiskt.

Du hittar även kaffebönor från andra stora och populära svenska kafferosterier från oss. Se till att kolla vårt sortiment på till exempel Johan & Nyström kaffe.