•        Fri frakt över 500kr   

  •             Snabba leveranser

  •              Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner  

Espressobönor och kaffe - nybryggt.nu

Finmalet, mörkrostat och fylliga espressobönor ger dagen en härlig internationell känsla. En stark kopp espresso av hög kvalitet kan med fördel avnjutas som en egen smakupplevelse. Men espressobönans unika karaktär gör den också till en utmärkt bas för kaffedrinkar av olika slag, och lämnar stort spelrum för att experimentera med till exempel likörer, frukter, mjölk och grädde.

Riktigt bra espresso får du bara med en bra espressomaskin och kaffebönor från ett fint rosteri. Här på nybryggt.nu hittar ni ett stort sortiment av olika märken, blandningar och kaffesorter som passar alla smaker. Här samlar vi de hela bönor vi har för just espresso, utöver de sorter av malet kaffe som ingår i sortimentet.

Vi strävar ständigt efter att utöka vårt erbjudande med nya sorter, som som brygg- och espresso bönor. Be oss gärna att beställa in ditt favoritkaffe för espressobryggning om du inte finner det här. Vi tar även alltid gärna emot tips från nya rosterier eller kaffemärken, som erbjuder härligt espressobönor och kaffe.

Visa hela beskrivningen
Produkter