•        Fri frakt över 500kr   

  •             Snabba leveranser

  •              Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner  

Köp hela kaffebönor online - nybryggt.nu

Hela kaffebönor har en stor fördel gentemot andra kaffesorter - man får nymalet kaffe till varje kopp! Detta gör att det har blivit allt mer populärt att köpa hela bönor av olika kaffe, istället för malet. 

Några av de bästa kaffebönor som kan köpas online

Anledningen till att hela bönor smakar bättre är att färdigmalet kaffe oxiderar när det kommer i kontakt med syre, vilket leder till att det sakta men säkert förlorar sin smak och karaktär. Men hela kaffebönor oxiderar mycket långsammare än färdigmalet, eftersom koldioxiden som bildas vid rostningen hindrar syre från att komma åt kaffet, mer än på bara ytan. På grund av detta får du en bättre och rikare smakupplevelse när du maler det precis innan du brygger. Vi rekommenderar att köpa hela kaffebönor och ha en kvarn hemma för dig som vill ha absolut bästa smaken - det ger mest smak och häver fram det bästa i espressobönorna. Detta vare sig det gäller bönor till bryggkaffe eller espressobönor. Standard rekommendationen är att kaffet ska malas inom en kvart från att det ska bryggas. Är det malet för länge innan, kommer smaken påverkar av de olika oxideringsprocesser som sker när kaffepulvret är i kontakt med luften - eller framförallt syret i luften. 

För att få ett så smakrikt och utsökt kaffe som möjligt ska du även ha en bra kaffekvarn och en kvalitets-kaffemaskin - en bra kvarn gör att om du köp kaffebörnor så mals så jämnt som möjligt, och utan att för mycket värme skapas vid malningen. Allt detta gör att bönornas karaktäriska smaker lyfts fram på bästa sätt. 

Köp hela kaffebönor enkelt hos oss

För dig som har en bra kvarn och en bra kaffemaskin, så är det bara att välja och vraka bland alla utsökta hela kaffebönor du kan köpa online hos oss.

Några populära kaffesorter i hela bönor kaffe hos oss är:

Men detta är bara några av alla de olika kaffesorter vi har. Se nedan eller underkategorierna för hela vårt breda sortiment, och beställ ditt favoritkaffe, eller testa något nytt. Välkommen till oss på nybryggt.nu!

Visa hela beskrivningen
Produkter