Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

ÖVER 15 MÄRKEN KAFFEKAPSLAR OCH KAFFEPODS

Över 15000 nöjda kunderFri frakt över 599 kr

Med kaffekapslar får du en bekymmersfri genväg till den perfekta koppen kaffe. Kaffekapsel är tätt förseglad för att bevara den rika nymalda smaken tills det är dags att brygga. I vårt sortiment hittar du utsökt kaffe i kapslar och kaffepods till fina priser. Vi erbjuder modeller som passar i de flesta kapselsystem, så att du får rätt kaffekapslar till din kaffemaskin. Vi har även kaffekapslar som passar Nespresso. Du hittar bland annat Molinari Rosso kapslar som vann SvD Bäst i Test i mars 2023 i vårt sortiment.

Kaffekapselkalender 2023 Kaffekapselkalender 2023

Kaffekapselkalender 2023

599 SEK 499 SEK
I lager
Lavazza Ristretto kaffekapslar 10x10-pack Lavazza Ristretto kaffekapslar 10x10-pack
Visar sida 1 av 3, totalt 81 produkter

MÅNGA OLIKA SORTERS KAFFEKAPSLAR

Kapslar har många fördelar. De är perfekta för mindre hushåll där man kanske bara vill brygga en eller två koppar i taget, och sparar därför in på det onödiga spill som lätt kan förekomma i filterbryggare. 

Du ser hela vårt sortiment av kaffepods här. Du kan enkelt välja att filtrera på olika parametrar. Till exempel kan du direkt välja olika kaffemärken, beroende på vad du letar efter. Du kan även sortera på vilka kaffebönor du är ute efter - om 100% arabica eller en blandning av Arabicakaffe och Robustakaffe.

Du kan även sortera på pris, om du vill hitta de billigaste kaffekapslar i vårt sortiment snabbt, eller om du vill se de mest exklusiva. 

Hitta den bästa kaffekapseln och kaffepod till din kaffemaskin!

Vi eftersträvar att vara den bästa butiken online för kaffe på i Sverige. Saknar du någon kapselsort eller en vis typ av pods i vårt sortiment, så hör gärna av dig! Vi breddar ständigt vårt sortiment.