Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ÖVER 80 OLIKA KAFFEKAPSLAR OCH KAFFEPODS

Med kaffekapslar får du en bekymmersfri genväg till den perfekta koppen kaffe. En kaffekapsel är tätt förseglad för att bevara den rika nymalda smaken tills det är dags att brygga kaffekoppen. I vårt sortiment hittar du utsökt kaffe i kapslar och kaffepods till bra priser. Vi erbjuder olika kaffekapslar som passar i de flesta kapselsystem - så att du får rätt kaffekapsel till din kaffemaskin. Några av de populäraste kapslarna är de kaffekapslar som passar Nespresso. Där hittar du bland annat Molinari Rosso kapslar som vann SvD Bäst i Test i mars 2023 i vårt sortiment.

Du ser hela vårt sortiment av kaffepods här. Du kan enkelt välja att filtrera på olika parametrar. Till exempel kan du direkt välja olika kaffemärken, beroende på vad du letar efter. Du kan även sortera på vilka kaffebönor du är ute efter - om du tex letar efter en med 100% arabica eller en blandning av Arabicakaffe och Robustakaffe. Du kan även sortera på pris, om du vill hitta de billigaste kaffekapslar i vårt sortiment snabbt, eller om du vill se de mest exklusiva. 

Izzo Gran Crema E.S.E. pods 50st Izzo Gran Crema E.S.E. pods 50st
Visar sida 1 av 2, totalt 77 produkter

MÅNGA OLIKA SORTERS KAFFEKAPSLAR

Kapslar har många fördelar. De är perfekta för mindre hushåll där man kanske bara vill brygga en eller två koppar i taget, och sparar därför in på det onödiga spill som lätt kan förekomma i filterbryggare. Det är också ett effektivt sätt - både för det går snabbt att brygga en kopp kaffe med en pod, men också att det faktiskt går åt mindre mängd kaffe per kopp kaffe med denna bryggmetod. Vi har undersökt hållbarheten för kaffekapslar jämfört med bryggkaffe, och det är intressant att det inte är självklart vad som är bäst för klimatet och miljön. Du kan läsa om det här: kaffekapslar och hållbarhet.

Våra kaffekapslar kommer i en mängd olika smaker och intensiteter, från rika och kraftfulla espressoblandningar till mjuka och välbalanserade lungos. Vi har noggrant valt ut produkter från ledande kaffemärken, såväl som spännande alternativ från mindre, specialiserade rosterier. Detta ger dig möjligheten att utforska en mångfald av aromer och hitta din perfekta kopp kaffe, oavsett tid på dagen.

För Nespresso-ägare har vi ett stort urval av kompatibla kapslar som erbjuder allt från klassiska kaffesmaker till mer unika och experimentella blandningar. För dem som använder Dolce Gusto-systemet erbjuder vi även ett brett sortiment av smaker som kan tillfredsställa alla smaklökar, oavsett om du föredrar ditt kaffe starkt och intensivt eller mjukt och kremigt.

Våra kaffekapslar är inte bara om mångfald i smaker; de erbjuder också den ultimata bekvämligheten. Med bara ett knapptryck kan du njuta av ett perfekt bryggt kaffe varje gång, utan krångel och utan att behöva kompromissa med smaken. Dessutom arbetar vi mot att inkludera fler miljövänliga och återvinningsbara alternativ i vårt sortiment för att säkerställa en hållbar kaffeupplevelse.

Utforska vårt breda utbud på nybryggt.nu och upplev den perfekta kombinationen av kvalitet, bekvämlighet och mångfald. Våra kaffekapslar är här för att ta din hemmakaffestund till nästa nivå!

Hitta den bästa kaffekapseln och kaffepod till din kaffemaskin!

Vi vill gärna ha ett imponerande stort sortiment av kaffekapslar på nybryggt.nu, där vi erbjuder en värld av smak och bekvämlighet för alla kaffeälskare. Vi förstår att varje kaffeentusiast har sin unika smakpreferens, och därför vill vi ha ett brett utbud av kapslar som passar både Nespresso och Dolce Gusto systemen.

Vi eftersträvar att vara den bästa butiken för att hitta kaffe online i Sverige. Saknar du någon kapselsort eller en vis typ av pods i vårt sortiment, så hör gärna av dig! Vi breddar ständigt vårt utbud. Vi testar även nya kaffekapslar, och har våra egna favoriter.