Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ESPRESSOBÖNOR OCH KAFFE PÅ NYBRYGGT.NU

Över 15000 nöjda kunderFri frakt över 599 kr

Goda fylliga espressobönor ger dagen en härlig internationell känsla. Vi har över 100 olika espressosorter att välja mellan! En stark kopp espresso av hög kvalitet kan med fördel avnjutas som en egen smakupplevelse. Men espressobönans unika karaktär gör den också till en utmärkt bas för kaffedrinkar av olika slag, och lämnar stort spelrum för att experimentera med till exempel likörer, frukter, mjölk och grädde. Gör en latte, cortado eller cappuccino hemma med något av alla våra olika espressokaffe som bas. 

Den absolut bästa espresson får du med en bra espressomaskin, en bra kaffekvarn och kaffebönor från ett kafferosteri som satsar på kvalité.

Kimbo Armonico kaffebönor 1000g Kimbo Armonico kaffebönor 1000g
Mokaflor Nero kaffebönor 250g Mokaflor Nero kaffebönor 250g
Visar sida 1 av 9, totalt 329 produkter

100-TALS ESPRESSOBÖNOR FRÅN HELA VÄRLDEN

Här på sidan kan du enkelt filtrera bland alla de över 100 olika sorters espressokaffe vi har. Du kan välja att sortera på pris om du letar efter billiga espressobönor, men du kan också välja att sortera på storlek - vilket är bra om du vill testa några nya sorter, och inte vill köpa 1 kg direkt, utan kanske mindre mängder. 

Det går även att sortera på om kaffet består av Robusta- eller Arabicabönor. Många anser att 100% Arabica är den bästa kvalitén, men de som går enligt den italienska kaffetraditionen vet att en äkta espresso ska göras på en kaffeblandning som innehåller en del Robusta med, för det är den som ger den tjockaste creman.

DE BÄSTA ESPRESSOBÖNOR ENLIGT REKOMMENDATIONER

Här på nybryggt.nu hittar ni ett stort sortiment av olika märken, blandningar och kaffesorter som passar alla smaker. Här samlar vi de hela bönor vi har för just espresso. Vi gör det även möjligt för alla som handlar hos oss att lämna omdömen och rekommendationer på bönorna - vilket gör det möjligt för dig som ny kaffeälskare att hitta populära och omtycka sorter. 

Vi strävar även ständigt efter att utöka vårt erbjudande med nya sorter, som som brygg- och espresso bönor. Be oss gärna att beställa in ditt favoritkaffe för espressobryggning om du inte finner det här. Vi tar även alltid gärna emot tips från nya rosterier eller kaffemärken, som erbjuder härligt espressobönor och kaffe.

Vi på nybryggt.nu vill gärna vara den bästa kaffebutiken i Sverige online. Vi hoppas du hittar det kaffe du letar efter här, och gör du inte det så kontakta oss, ska vi se om vi kan ta in det!