Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

JOHAN & NYSTRÖM KAFFE OCH KAFFEBÖNOR

Johan & Nyström kaffe är noggrant utvalt i nära samarbete med kaffeodlare som delar deras passion för högkvalitativa kaffebönor och odlar de med full respekt för vår miljö. Johan och Nyström satsar på Direct Trade som är ett ärligare sätt att köpa kaffe på där de försäkrar sig om att pengarna når hela vägen fram till bonden. De får bättre betalt och besöker deras gårdar så ofta de kan för att skapa nära långsiktiga relationer. På så sätt får de fram fantastiskt kaffe där ingenting lämnas åt slumpen. Kaffebären handplockas och skördas först när de är helt mogna och röda för att uppnå maximal sötma i den färdiga koppen.

Johan & Nyström är ett av de populäraste svenska kaffesorterna utöver de fyra stora. De har gjort sitt ett stort namn inom kaffevärlden i Sverige, och har även öppnat egna kaféer och butiker runt om i landet. Johan och Nyström har flera olika kaffebönor, allt från koffeinfritt kaffe till espresso. Hos oss hittar du ett stort utbud av deras fantastiska specialkaffe och kaffebönor.

POPULÄRAST KAFFE FRÅN JOHAN OCH NYSTRÖM HOS OSS ÄR:

Saknar du något kaffe från Johan & Nyström? Oavsett om det är hela kaffebönor eller malet kaffe så kan vi ta in det. Du har väl inte missat att vi även har te från Johan & Nyström's egna temärke Dear Tea Society?

Skriv till oss så ordnar vi just det kaffe eller te som du tycker är bäst från Johan & Nyström kafferosteri.