Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Om oss

Hos oss på nybryggt.nu hittar du kaffe och kaffebönor från hela världen, samt utvalda kaffebryggare, espressomaskiner och kaffekvarnar. I vårt sortiment finns allt du behöver för att laga fantastiskt gott bryggkaffe, mokakaffe eller espresso, hemma eller på jobbet. Vi har ett stort sortiment koffeinfritt kaffe, samt kaffekapslar för Nespresso och andra leverantörer. Vi har också kaffekoppar och kaffeburkar i sortimentet för dig som vill ha snygga tillbehör i hemmet.

Vi har över 10 års erfarenhet av kaffets värld. Vårt erbjudande inkluderar kaffekurser och baristautbildning, med Scandinavian School of Coffee och vårt nyaste värv är kaffeadventskalendern.se; julkalender med kaffebönor - endast specialkaffe. Kaffekalendern och relaterade kafferosterier hittar du här

Hoppas att du hittar vad du söker. Om inte, kontakt oss med dina frågor om kaffe eller förslag på produkter vi borde erbjuda.
Du når oss alltid på [email protected].

Varför driver vi Nybryggt.nu? 

Kaffe är för alla! Oavsett var man bor borde man ha tillgång till alla de goda kaffesorter som finns i världen. Vi vill erbjuda ditt favoritkaffe till dig enkelt och smidigt. Sen vill vi bortse om dethär mer ''professionell sortiment'' och ''retail sortiment''. Hos oss behöver du alltså inte vara ett företag för att kunna beställa från de professionella sortimentet. Alla kaffesorter är för alla! Sen vill vi erbjuda dig möjligheten att testa flera olika rosterier utan att behöva beställa från var och sig separat. 

Vi som är bakom sidan

Vi är flera involverade i sidan, men i huvudsak kommer du i kontakt med Roosa, Maja eller Karsten. Vi har en bredd blandning kompetenser och intressen, och har varit involverad i kaffevärlden i många år, och även e-handel. Tillsammans med andra samarbetspartners och kaffeentusiaster så driver vi och utvecklar denna sida. Vår verksamhet ligger i Helsingborg, Sverige; både e-handel- och kafferosteri-tätaste stad! Vi drar nytta av de bästa förutsättningar som finns här, för att skapa den bästa upplevelsen för att köpa kaffe på nätet. På sommaren 2022 har vi även tagit över det gamla Zoégas Café och butik i Helsingborg, på Drottningatan 30. Där säljer vi hela Zoégas sortiment och massor med gott och främst lokalproducerad fika! 

Välkommen till oss!


//Karsten, Roosa & Maja