Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

SVENSKA KAFFEROSTERIER OCH MIKROROSTERIER

Här har vi samlat ihop Sveriges främsta kafferostare på ett och samma ställe med en ett stort antal varianter. Klicka dig in på de olika rosterierna och hitta dina favoriter. Håll utkik - vi uppdaterar kontinuerligt kafferosteriernas utbud av specialkaffe och blandningar. Här hittar du både stora svenska kaffemärken, så som Arvid Nordquist, Zoegas och Johan & Nyström, men även mikrorosteriet så som Lykke, TADAH Kafferosteri och Uppsala kafferosteri.

Kaffeadventskalendern 2023 Kaffeadventskalendern 2023

Kaffeadventskalendern 2023

749 SEK 549 SEK
I lager
Kahls Kaffe Irish Cream 100g Kahls Kaffe Irish Cream 100g
Visar sida 1 av 4, totalt 127 produkter

VILKA KAFFEROSTERIER FINNS I SVERIGE?

Det finns totalt många olika kafferosterier i Sverige, framförallt när det de senaste tio åren har börjat dyka upp många mikrorosterier. Rosterierna är fördelade över hela landet, men har tungvikt vid västkusten, med Göteborg och Skåne som har absolut flest. Vi vågar inte säga vi har koll på alla mikrorosterier, men vi brukar vara medvetna om när nya dyker upp. Vi har även en kaffekalender som erbjuder 24 olika specialkaffe kaffebönor från Norden så att du enkelt kan smaka på nytt kaffe från svenska kafferosterier. 

Vi kan tyvärr inte erbjuda kaffe från alla, men vi försöker hela tiden utöka sortimentet och erbjuda dig som kund att kunna välja bland så många som möjligt. Har du tips kring något kaffe vi borde ta in, kontakta oss!