Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Mokaflor

MOKAFLOR KAFFEBÖNOR

Mokaflor, officiellt Torrefazione Mokaflor, har grundats i Florens i norra Italien. Bolaget bakom började sin verksamhet redan på 1930-talet, initialt som grossist och försäljning av kolonialvaror. Efter andra världskriget blev det dock fokus på kaffe, och Mokaflor blev känd som ett för sitt espressokaffe av hög kvalité. Det är enligt vissa bland de bästa italienska kaffet, i konkurrens med stora kaffemärken så som Lavazza och Illy.

I sina kaffeblandningar använder Mokaflor kaffebönor från ett stort antal länder. De kombinerar främst kaffebönor från central och sydamerika, men även bönor från Indien. Bolaget är känt för sitt krav på kvalité och att producera kaffe av hög klass.

Vi har inne några av Mokaflors sortiment, de mest populära sorterna i Sverige. Är du intresserad av fler kaffesorter från dem, kontakta oss, så tar vi in det om det går! 

Vi säljer som standard mokaflor hela kaffebönor. För att njuta av dessa behöver du ha en kaffekvarn hemma. Mokaflor har även visa sorter koffeinfritt kaffe

Mokaflor Nero kaffebönor 1000g Mokaflor Nero kaffebönor 1000g
Mokaflor Nero kaffebönor 250g Mokaflor Nero kaffebönor 250g