Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

LAVAZZA KAFFEBÖNOR OCH KAFFE

Över 15000 nöjda kunderFri frakt över 599 kr

Lavazza är verkligen Italiens kaffe. Runt hälften av all kaffe som sälj i Italiens, vilket främst är espressokaffe, produceras av just Lavazza. Detta företag, som fortfarande är familjeägd sedan starten i Turin 1895, är för många synonymt med italienskt kaffe. Det är ett omtyckt kaffe, som är älskad in bara av italienarna, utan även runt om i världen.

Enda sedan starten har man gått i grundaren Luigi Lavazzas spår, och har lyckats bli störst på kaffe för en nation som är känd för sin kärlek till espresson, eller expresson som det ibland också kallas. Kaffebönor är Lavazzas stolthet och vi är stolta över att ha tiotals olika kaffe från Lavazza. 

Lavazza Tierra kaffebönor 1000g Lavazza Tierra kaffebönor 1000g
Lavazza Qualità Oro Kaffekapslar 10x10-pack Lavazza Qualità Oro Kaffekapslar 10x10-pack
Lavazza Lungo Kaffekapslar 10x10-pack Lavazza Lungo Kaffekapslar 10x10-pack

Lavazza Lungo Kaffekapslar 10x10-pack

490 SEK 441 SEK
I lager
Lavazza Ristretto kaffekapslar 10x10-pack Lavazza Ristretto kaffekapslar 10x10-pack
Qualita Rossa malet kaffe 340g Qualita Rossa malet kaffe 340g
Visar sida 1 av 2, totalt 65 produkter

Med åren har Lavazza även blivit så pass stort att det inte bara säljs runt om i världen, utan även många kända personer syns i samband med det eller i kampanjer.

Idag producerar Lavazza kaffe i alla tänkbara smaker och former: hela kaffebönor, färdigmalet kaffe, ESE pods, Senseo pads och A Modo Mio kaffekapslar. Det finns ett stort antal olika blandningar och rostningar att välja mellan. Vi har några favoriter från detta kaffemärke hos oss: Lavazza Gran Crema, Lavazza Super Crema och Lavazza Qualita Rossa.

Precis som alla italienska kaffesorter finns det även flera olika sorters koffeinfritt kaffe från Lavazza, ofta kallad Decaf eller Deka.

Lavazza ska inte förvecklas med Lavassa, som det ibland kan stavas felaktigen.