Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

ESPRESSO MALET KAFFE

Över 15000 nöjda kunderFri frakt över 599 kr

Här hittar du färdigmalet kaffe som är malt för att fungera i espressomaskiner. Espresso är ett fylligt finmalt kaffe som ger dig en kopp espresso med en härlig kropp och tät crema. 

Välj mellan flera olika kaffemärken, du hittar espressomalt kaffe från bland annat Caffè Vergnano, Lavazza och Lucaffé. Det finns många populära kaffesorter hos oss som espressoälskare gillar, för de är härligt finmalda och ger en bra smak. Några av de mest omtyckta är Lavazza Rossa och Lavazza Crema e Gusto

Visar sida 1 av 2, totalt 45 produkter

VAD ÄR SPECIELT MED ESPRESSO KAFFE?

Espressobryggning är en av de mest välkända och använda metoderna för att göra kaffe världen över. Det är en teknik som producerar ett kraftfullt och koncentrerat kaffe, en espresso. Ordet "espresso" härstammar från det italienska ordet "expresso," vilket översätts till "pressa ut." Det är också precis så man brygger en espresso, för att brygga espresso används en espressomaskin eller espressobryggare, som utnyttjar högt tryck för att pressa hetvatten genom fint malda kaffebönor. Resultatet är en liten, stark kopp kaffe eller som vi alla säger en kopp espresso, enkel eller dubbel bestämmer du!  Espresso kan också användas som bas för att skapa goda kaffedrycker som cappuccino, caffe latte eller flat white.

Vill du veta mer om espresso har vi svar på vanliga frågor om espresso här.