Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ESPRESSO MALET KAFFE

Här hittar du färdigmalet kaffe som är malt för att fungera i espressomaskiner. Espresso är ett fylligt finmalt kaffe som ger dig en kopp espresso med en härlig kropp och tät crema. 

Välj mellan flera olika kaffemärken, du hittar espressomalt kaffe från bland annat Caffè Vergnano, Lavazza och Lucaffé. Det finns många populära kaffesorter hos oss som espressoälskare gillar, för de är härligt finmalda och ger en bra smak. Några av de mest omtyckta är Lavazza Rossa och Lavazza Crema e Gusto

Prova på Passalacqua malet kaffe 3x250g Prova på Passalacqua malet kaffe 3x250g
Passalacqua Moana burk 1000g Passalacqua Moana burk 1000g
Segafredo Espresso Casa malet kaffe 250g Segafredo Espresso Casa malet kaffe 250g
Illy Espresso Classico malet kaffe 250g Illy Espresso Classico malet kaffe 250g

Illy Espresso Classico malet kaffe 250g

123 SEK 111 SEK
I lager
Visar sida 1 av 2, totalt 52 produkter

VAD ÄR SPECIELT MED ESPRESSO KAFFE?

Espressobryggning är en av de mest välkända och använda metoderna för att göra kaffe världen över. Det är en teknik som producerar ett kraftfullt och koncentrerat kaffe, en espresso. Ordet "espresso" härstammar från det italienska ordet "expresso," vilket översätts till "pressa ut." Det är också precis så man brygger en espresso, för att brygga espresso används en espressomaskin eller espressobryggare, som utnyttjar högt tryck för att pressa hetvatten genom fint malda kaffebönor. Resultatet är en liten, stark kopp kaffe eller som vi alla säger en kopp espresso, enkel eller dubbel bestämmer du!  Espresso kan också användas som bas för att skapa goda kaffedrycker som cappuccino, caffe latte eller flat white.

Vill du veta mer om espresso har vi svar på vanliga frågor om espresso här.