•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Köp fint bryggkaffe online

Härligt finmalet bryggkaffe är ett enkelt och bekvämt sätt att ge sig lyx i vardagen. Hos oss på nybryggt.nu kan du beställa det godaste bryggkaffet från de bästa tillverkarna direkt till din dörr. I vårt stora sortiment hittar du aromatiskt kaffe av hög kvalitet. Vi erbjuder många olika sorter, vare sig ljusrostat, mellanrostat eller mörkrostat kaffe, eller bryggkaffe med starka, välrundade och balanserade smaker. Alla som du enkelt kan brygga direkt i din filterbryggare.

Över 50 sorters bryggkaffe - något för alla smaker

Vi har ett brett sortiment, med flera av de populäraste märken. Vi har både kaffe från svenska rosterier så som Johan & Nyström och från italienska rosterier så som Passalacqua. Är det något du saknar i vårt sortiment, så hör av dig, så försöker vi lösa det!

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med den ädla råvaran kaffe och vilket bryggkaffe som passar till olika kaffemaskiner. Om du vill ha utsökt kaffe till bra pris; handla ditt bryggkaffe online hos oss på nybryggt.nu! 

Hitta det kaffe du vill ha

På denna sida så har vi valt ut de kaffesorter från vårt sortiment som fungerar för kaffebryggare hemma. Du kan enkelt filtrera om du behöver hjälp att välja i menyn till vänster. Du kan till exempel sortera på mängd kaffe, om du letar efter mindre paket för att testa något nytt. Eller om du letar efter större förpackningar för att prisvärda alternativ.

Det går även att sortera på om det ska vara Arabica- eller Robustakaffe. 

Sedan kan du sortera hela sortimentet på pris, ifall du letar efter billigt bryggkaffe till exempel - eller är intresserad av våra mest exklusiva sorter. 

Vi vill vara den bästa online-butiken i Sverige när det gäller kaffe och vi hoppas du hittar vad du letar efter i vårt breda sortiment. Om du letar efter hela kaffebönor så hittar du dom här. Saknar du något annat, så kontakta oss gärna, och kan vi ta in det så gör vi det! 

Visa hela beskrivningen

Produkter