Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

HÄRLIGT KAFFE TILL MOKABRYGGARE

Över 15000 nöjda kunderFri frakt över 599 kr

Vilken kaffesort ska man ha till sin mokabryggare? Här hittar du kaffe som passar bra till mokabryggare. Vi har malet kaffe som är perfekta till att brygga i mokabryggaren. Det finmalda kaffet packas lätt i filtret på din bryggare. När du brygger kaffe med denna typ av bryggare får du ett kaffe som är starkt och smakrikt, likt en espresso men med mindre crema. 

Märken som är populära till mokabryggare är bland annat Illy, Passalacqua, Lucaffé och så klart den italienska storfavoriten Lavazza.

Daffee Chai 250g Daffee Chai 250g

Daffee Chai 250g

155 SEK
I lager
Visar sida 1 av 2, totalt 48 produkter

Om du vill unna dig något är färskmalet mokakaffe att rekommendera. Detta då färskmalet kaffe har fler aromer och ger en fylligare smak. Det gäller inte bara mocka kaffe, utan alla kaffetyper. 

Skulle du vilja gå den vägen behöver du en bra kaffekvarn. Vi rekommenderar en kaffekvarn med malskivor över en kaffekvarn med knivar. När du maler kaffe till mocca rekommenderar vi att du finmaler kaffebönorna, espressomalet fungerar bra - men för att få till en perfekt mokakaffe ska kaffebönorna vara en aning grövre i malninggrad än till en espresso.

På denna sida här har du alla de kaffesorter som är malda för att ge en bra kaffe om de bryggs i en mokabryggare. Ibland kallas detta kaffe även för mocca kaffe, eller mocka kaffe. Just vad mocca kaffe är är lite otydligt, då det varierar i olika kontexter. Ibland avser det kaffe med kaffesmak, men det är det alltså inte på denna sida.