Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

LYKKE KAFFEGÅRDAR

LYKKE KAFFE FRÅN LYKKE KAFFEGÅRDAR

Lykke kaffegård är ett svenskt kafferosteri som jobbar för att få kaffe branschen mer hållbar. Det Lykke gör är att det odlar, köper och rostar allt kaffe dem själv. Ett arbete för utmana hur det normalt går till och försöka influenserna resten av kaffe industrin till det bättre.

Var odlas Lykke kaffe? 

Lykke äger sina egna kaffeplantage och företaget tillsammans med kaffebönderna, på så vis lyckas de säkerställa att deras bönder får betalt vad de ska. Kaffet odlas vid topparna i El Salvador och Panama, samt vid sjöarna vid Andes, och även i östra Afrika.

På alla kaffegårdar där det produceras Lykke kaffe jobbar Lykke aktivt med att odla kaffe och visa upp sina plantage, på det rätta sättet, organiskt och utan mono-kulturer. Det bildas en harmoni mellan människorna, kaffet och planeten.

Lykke Happiness malet kaffe 500g Lykke Happiness malet kaffe 500g
Lykke Bam Bam kaffebönor 500g Lykke Bam Bam kaffebönor 500g

Lykke Bam Bam kaffebönor 500g

229 SEK 195 SEK
I lager
Lykke Happiness kaffebönor 500g Lykke Happiness kaffebönor 500g
Lykke OK Ciao! kaffebönor 500g Lykke OK Ciao! kaffebönor 500g
Lykke Darkness kaffebönor 500g Lykke Darkness kaffebönor 500g

Företaget är svensktägt och startade av Johan Damgaard, som bland annat var med och startade Johan & Nyström och har även en fot i Rescued fruit. Företagets driv för hållbarhet har även lett till att det utvecklade deras nedbrytningsbara kaffeförpackningar. Idag är kaffeförpackningarna de använder till 80% nedbrutna inom 6 månader, men deras vision är att de snart ska vara komposterbara.

Lykke kaffe är inte bara otrolig goda, utan deras förpackningar bringer glädje till ens dag. Du kan köpa de flesta av Lykkes kaffebönor och kaffekapslar hos oss.