Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

EKOLOGISKT KAFFE

Vi erbjuder ett stort utbud av ekologiskt kaffe då vi tycker det är viktigt att värna om vår planet. Vi har ekologiska kaffebönor, ekologiskt malet kaffe, ekologiskt koffeinfritt kaffe och ekologiska kaffekapslar - allt man kan önska sig. För oss är det också viktigt med den sociala hållbarheten och att kaffebönderna har goda arbetsförhållanden med rättvist betalt, därför erbjuder vi Fairtrade-märkt kaffe som säkerställer goda arbetsförhållanden.

Daffee Chai 250g Daffee Chai 250g

Daffee Chai 250g

155 SEK
I lager
Molinari Bio kaffebönor 1000g Molinari Bio kaffebönor 1000g
Visar sida 1 av 2, totalt 51 produkter

Ekologiskt kaffe är bättre för miljön då de har mindre klimatpåverkan, ökar den biologiska mångfalden, inga farliga kemikalier och odlarna får bättre betalt. Kaffe generellt har en stor miljöpåverkan på grund av mycket transporter och mycket bekämpningsmedel vilket påverkar både bönderna och miljön negativt. 

Här nedan hittar du vårt utbud av ekologiskt kaffe i alla dess former och smaker. Ha miljön och arbetet bakom kaffe i åtanke när du handlar kaffe. Ett varumärke som delar denna uppfattningen och synen på miljön är Arvid Nordquist och vi säljer flera av deras ekologiska och fairtrade kaffe hos oss så som Green Forest och Ethnic Harvest. Även Johan & Nyström värnar om miljön och att pengarna går hela vägen till kaffebönderna.