•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Ekologiskt kaffe

Vi erbjuder ett stort utbud av ekologiskt kaffe då vi tycker det är viktigt att värna om vår planet. Vi har ekologiska kaffebönor, ekologiskt malet kaffe, ekologiskt koffeinfritt kaffe och ekologiska kaffekapslar - allt man kan önska sig. För oss är det också viktigt med den sociala hållbarheten och att kaffebönderna har goda arbetsförhållanden med rättvist betalt, därför erbjuder vi Fairtrade-märkt kaffe som säkerställer goda arbetsförhållanden. 

Ekologiskt kaffe är bättre för miljön då de har mindre klimatpåverkan, ökar den biologiska mångfalden, inga farliga kemikalier och odlarna får bättre betalt. Kaffe generellt har en stor miljöpåverkan på grund av mycket transporter och mycket bekämpningsmedel vilket påverkar både bönderna och miljön negativt. 

Här nedan hittar du vårt utbud av ekologiskt kaffe i alla dess former och smaker. Ha miljön och arbetet bakom kaffe i åtanke när du handlar kaffe. Ett varumärke som delar denna uppfattningen och synen på miljön är Löfbergs och vi säljer deras ekologiska och Fairtrade märkta kaffe hos oss, som exempelvis Löfbergs Mountain High och Cumbia. Även Johan & Nyström värnar om miljön och att pengarna går hela vägen till kaffebönderna.  

Visa hela beskrivningen

Populära produkter i underkategorierna

Produkter