•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Koffeinfritt kaffe och Decaf kaffe

Här hittar du vårt sortiment av koffeinfritt kaffe, även kallad decaf eller decaffeinated kaffe ibland. Vi är stolta över att erbjuda flera olika sorter koffeinfritt kaffe, till bra priser och med snabb leverans. Vi har över 10 olika kaffemärken koffeinfritt kaffe, från 59 kr som billigast. Även om det i Sverige är ovanligt med koffeinfritt bryggkaffe eller espresso, så börjar det bli mer och mer populärt. Vi erbjuder koffeinfritt bryggkaffe, koffeinfritt espresso, koffeinfria kaffebönor och koffeinfritt snabbkaffe. Många har insett att dricka kaffe utan koffein inte handlar om att ge upp en bra smakupplevelse, utan det går att dricka minst lika gott kaffe, vare sig med eller utan koffeinet. 

Kaffe utan koffein är även populärt bland yngre eller hos personer med hjärt problem, där det kan vara direkt skadligt att dricka vanligt kaffe. Vi är övertygade om att det ska gå att dricka gott kaffe oberoende om med eller utan koffein!

Vi har största urval koffeinfritt kaffe online

Här hittar du vårt sortiment. Det har funnits en stor efterfråga på koffeinfritt kaffe från Zoegas, och nu har de äntligen tillverkat det. Deras koffeinfritt kaffe hittar du här.  Andra populära alternativ är Kahls Mexicano, eller Johan och Nyströms koffeinfritt malet kaffe (båda finns också som hela kaffebönor).

Du kan på denna sida enkelt filtrera bland alla de olika sorter kaffe vi har. Du kan välja att sortera på kaffemärke, men även på saker så som om det ska innehålla Arabicabönor eller Robustabönor. Dessutom går det att sortera på om du vill ha hela kaffebönor eller malet kaffe - många av de decaf sorter vi har finns som både och. 

Dessutom kan du sortera på pris, om du till exempel vill hitta billigaste koffeinfria kaffet, eller om du vill hitta vårt mest exklusiva alterantiv. 

Vi på nybryggt.nu vill vara den bästa platsen för att hitta kaffe online i Sverige, vilket inkluderar bästa platsen för dig som letar efter kaffe utan koffein också! Saknar du något eller har förslag på andra kaffesorter som är koffeinfria, kontakta oss. 

 

Visa hela beskrivningen

Produkter