•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

kaffekapsel och -pod för din kaffemaskin

Med kaffekapslar får du en bekymmersfri genväg till den perfekta koppen kaffe. Kaffekapsel är tätt förseglad för att bevara den rika nymalda smaken tills det är dags att brygga. De är perfekta för mindre hushåll där man kanske bara vill brygga en eller två koppar i taget, och sparar därför in på det onödiga spill som lätt kan förekomma i filterbryggare.

Många olika sorters kaffekapslar

I vårt sortiment hittar du utsökt kaffe i kapslar och kaffepods till fina priser. Vi erbjuder modeller som passar i de flesta kapselsystem, så att du får rätt kaffekapslar till din kaffemaskin. Vi har även kaffekapslar som passar Nespresso. Du hittar bland annat Molinari Rosso kapslar som vann SvD Bäst i Test i mars 2023 i vårt sortiment.

Du ser hela vårt sortiment av pods här. Du kan enkelt i menyn till vänster välja att filtrera på olika parametrar. Till exempel kan du direkt välja olika kaffemärken, beroende på vad du letar efter. Du kan även sortera på vilka kaffebönor du är ute efter - om 100% arabica eller en blandning av Arabicakaffe och Robustakaffe.

Du kan även sortera på pris, om du vill hitta de billigaste kaffekapslar i vårt sortiment snabbt, eller om du vill se de mest exklusiva. 

Vi eftersträvar att vara den bästa butiken online för kaffe på i Sverige. Saknar du någon kapselsort eller en vis typ av pods i vårt sortiment, så hör gärna av dig! Vi breddar ständigt vårt sortiment. 

Visa hela beskrivningen

Hitta den bästa kaffekapseln och kaffepod till din kaffemaskin! 

Produkter