•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Härligt malet kaffe från hela världen

Kaffebönor har olika malningsgrad för att skapa olika karaktärer på kaffet anpassat efter att få ut det mesta av smaken. Den finaste malningsgraden kallas turkisk malning, följd av espressokaffe, automat malet kaffe och finmalet kaffe, bryggmalet kaffe, presso- och perkolatormalet kaffe och slutligen den grövsta malningen – kokmalet. Hos oss hittar ni en mängd olika kaffesorter av malet kaffe från Zoégas, Lavazza, Goriziana och Passalacqua. Malet kaffe för en god kopp.

Malet kaffe som är här är generellt anpassad för att bryggas hemma, antingen i espressomaskin eller i en bryggkaffemaskin.

Visa hela beskrivningen

Om du vill unna dig något är färskmalet kaffe att föredra. Skulle du vilja gå den vägen behöver du en bra kaffekvarn, där sämre kvarnar kan ha en malningsgrad som skiljer sig från grova korn ner till dammliknande kaffe. Funderar du på att köpa en kvarn rekommenderas en kvar med malskivor framför en kvarn med knivar. Är du istället bekväm av det finns det färdigmalet kaffe som har en mycket stor precision på malningsgrad.

Produkter