Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Caffé Vergnano Nespresso Oro kaffekapslar 10st

  • 45 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 547W

Caffé Vergnano Nespresso Oro (föredetta Arabica) Kaffekapsel

Caffè Vergnano erbjuder med dessa kaffekapslar en exklusiv, aromatisk och komplex blandning med inslag av citrus och blommor, med en delikat och ihållande smak. 

Dessa kapslar innehåller de bästa Arabica-kaffesorterna från Central- och Sydamerika och Afrika. Med detta kapselkaffe är creman i koppen är blank och kompakt. Kaffeblandningen ger dig en espresso med en söt, delikat och balanserad smak.

Tio kaffekapslar från det italienska kafferosteriet Caffe Vergnano, perfekt kompatibla med Nespresso-maskiner. Varje kapsel är dessutom certifierad som biologiskt nedbrytbar.

Du kan hitta flera olika sorters nespressokapslar i vårt sortiment, av Vergnano och flera andra kaffemärken. Hitta kaffekapslarna här.

Om Caffè Vergnano
Detta kafferosteri är ett av de största Italien, och följer en tradition som sträcker sig mer än 100 år. Genom åren har det blivit känt även långt utanför Italiens gränser, och dess härliga kaffe är uppskattat av kaffeälskare runt om i världen. Vi har Vergnanos kaffesorter både som kaffebönor och som Nespresso kapslar.