Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Helautomatiska Espressomaskiner

HELAUTOMATISKA ESPRESSOMASKINER

Denna typ av kaffemaskiner fyller många behov. Genom att de automatiska espressomaskinerna maler kaffe till varje kopp så har du alltid färskmalet kaffe med en stor arom. De flesta helautomatiska espressomaskinerna i vårt sortiment har dessutom stora inställningsmöjligheter som gör att du kan få ditt kaffe precis som du vill ha det.

Vissa mer exklusiva maskiner har dessutom integrerade mjölkskummare som gör att du kan njuta av även cappuccino och café latte med bara ett knapptryck. De enklare modellerna har istället ett klassiskt ångrör så att du själv kan skumma mjölk manuellt.

De flesta maskiner har inbyggda rengöringsprogram som ger maskinerna en lång livslängd och gör att kaffe smakar bra, kopp efter kopp. Många mer exklusiva modeller har även inbyggda program för avkalkning som gör att skötseln extremt enkel.

Med helautomatiska espressomaskiner gör du kaffe lika enkelt som i en kapselmaskin. Maskinerna kostar en aning mer, men brygger kaffe till ett betydligt lägre pris per kopp och många gånger med ett strået vassare resultat.

Smeg helautomatisk kaffemaskin Vit Smeg helautomatisk kaffemaskin Vit
Smeg Helautomatisk Kaffemaskin Röd Smeg Helautomatisk Kaffemaskin Röd