Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Passalacqua Miscela Napoli kaffebönor 1000g

  • 439 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 039

Passalacqua Miscela Napoli hela kaffebönor 1kg

Passalacqua Miscela Napoli är en fyllig napolitansk espressoblandning med en söt smak. Kaffet har en distinkt doft och en unik karaktär som gör det till ett utmärkt kaffe för både espressobarer och hemmabruk.

Miscela Napoli är en välbalanserad italiensk espressoblandning med en lång rostningsprocess som ger den en låg syra och beska, samtidigt som den behåller en fyllig smak. 

Detta är en högkvalitativ kaffeblandning där kaffets kropp kombineras med en mängd typiska aromer från de finaste Arabica-kaffena som valts ut från de bästa odlingarna i världen.

Dessa kaffebönor från Passalacqua ger dig ett gott kaffe som är välbalanserat, fylligt och sött med toner av karamell, choklad och hasselnötter. 

Passalacqua Miscela Napoli 1000 g kaffebönor:
80% Arabicabönor
20% Robustabönor

Om Passalacqua:
Passalacqua är ett italienskt kafferosteri med över 70 års erfarenhet av att producera högkvalitativt kaffe. Företaget grundades i Neapel och har sedan dess vuxit till en internationell aktör på kaffemarknaden. Passalacqua är kända för sin passion för kvalitet och tradition, samt för sina napolitanska espressoblandningar som är omtyckta av kaffeälskare över världen över.