•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Espressomaskiner & kaffemaskiner

Hos oss hittar du ett brett utbud av espressomaskiner - både helautomatiska- och manuella espressomaskiner. Helautomatiska ger dig möjlighet att njuta av riktigt god espresso hemma utan att du behöver bli professionell barista.

Stort sortiment av espressomaskiner och espressobryggare

Det är dessutom ett bra sätt att försörja kontoret med riktigt gott kaffe till ett lågt pris. Vi har ett stort sortiment av helautomatiska espressomaskiner i en rad olika utföranden. Det som skiljer maskinerna åt är olika typer av funktioner som integrerad mjölkskummare, automatisk avkalkning, kapacitet och användarprofiler. Och ja, du hittar såklart även ett stor utval av kaffe bönor som passar din espressomaskin. 

Letar du efter en maskin för en perfekt espresso så har du med andra ord kommit rätt. Vi har allt från urläckra Elektra espressomaskiner, till maskiner från märken som Rocket eller Ascaso. Alla möjliga espressobryggare, helt efter dina behov. 

Hittar du inte den perfekta maskinen för din espresso, så tveka inte att kontakta oss och fråga. Vi hjälper dig gärna fatta ett så underbyggt beslut som möjligt när det gäller att köpa en espressomaskin.

Visa hela beskrivningen

Populära produkter i underkategorierna

Produkter