Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Bialetti Napoli Bar kaffebönor 1000g

  • 271 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: BIA124

Bialetti Napoli Bar 1kg hela kaffebönor.

Kaffeblandningen som är en hyllning till Neapel med Bialetti Napoli Bar espressobönor - en perfekt kombination av styrka och karaktär som tar dig till den italienska espressons huvudstad. Dessa espressobönor är noggrant utvalda för att ge en djärv och intensiv smakupplevelse som passar perfekt för dig som älskar ett kraftfullt kaffe.

Bialetti väljer sina kaffebönor med stor omsorg och detta kaffet är ett höghöjdskaffe vilket innebär att kaffebönorna odlas över 1000 meter över havet, där temperaturvariationerna säkerställer långsam mognad och en rik smakprofil. Bialetter använder stora bönsorter för att säkerställa en jämn rostning för att få fram den bästa kvaliteten.

Varje bönas kvalitet kontrolleras genom en noggrann 3-stegsprocess för att garantera enastående kaffe varje gång. Den traditionella rostningsmetoden ger bönorna en mörk rostning som förstärker deras djupa smak.

Dessa kaffebönor passar perfekt att brygga som mokakaffe i den ikoniska Bialetti Mokabryggaren, de passar även utmärkt som espressobönor

Bialetti Napoli Bar består av:
20% Arabica kaffebönor
80% Robusta kaffebönor

Om Bialetti:
Bialetti är ett välkänt italienskt varumärke som är känt för sin banbrytande design och högkvalitativa kaffeutrustning. Grundat år 1919 av Alfonso Bialetti i Italien, har varumärket blivit synonymt med traditionell italiensk kaffekultur. Bialetti är mest känd för sin ikoniska Moka Express, som revolutionerade hur människor brygger kaffe hemma. Med ett fokus på innovation och kvalitet fortsätter Bialetti att erbjuda en rad produkter, och nu har Bialetti också börjat rosta sina egna kaffeblandningar. En fulländad kaffeupplevelse med Bialetti helt enkelt!