Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Bialetti Caffe Roma Bar kaffebönor 1000g

  • 285 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: BIA123

Bialetti Caffe Roma Bar 1kg hela kaffebönor.

Få en autentiskt italiensk smakupplevelse med Bialetti Caffe Roma Bar kaffebönor. Denna exklusiva blandning är en hyllning underbara Rom.

Bialetti Caffe Roma Bar är en perfekt balanserad kaffeblandning av 50% Arabica och 50% Robusta kaffebönor, noga utvalda för att ge en intensiv espresso med rik arom och tjock crema. Denna kaffeupplevelse är inspirerad av de djärva smakerna i det traditionella romerska köket.

Med höghöjdskaffebönor som odlas över 1000 meter över havet garanteras en långsam mognadsprocess, vilket resulterar i kaffebönor av högsta kvalitet. Bialetti väljer endast de största och bästa bönorna för att säkerställa en jämn rostning och en perfekt kopp kaffe varje gång.

Den traditionella rostningsmetoden ger ett mellanmörkrostat kaffe med söta toner av vanilj och kakao. Espresso Roma Bar är intensiv och ger en genuin italiensk espresso.

Dessa kaffebönor passar självklart perfekt att brygga som mokakaffe i den ikoniska Bialetti Mokabryggaren. Men är också toppen som espressobönor

Om Bialetti:
Bialetti är ett välkänt italienskt varumärke som är känt för sin banbrytande design och högkvalitativa kaffeutrustning. Grundat år 1919 av Alfonso Bialetti i Italien, har varumärket blivit synonymt med traditionell italiensk kaffekultur. Bialetti är mest känd för sin ikoniska Moka Express, som revolutionerade hur människor brygger kaffe hemma. Med ett fokus på innovation och kvalitet fortsätter Bialetti att erbjuda en rad produkter, och nu har Bialetti också börjat rosta sina egna kaffeblandningar. En fulländad kaffeupplevelse med Bialetti helt enkelt!