•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Lavazza kaffebönor och kaffe

Lavazza är Italiens kaffe. Runt hälften av all kaffe som sälj i Italiens, vilket främst är espressokaffe, produceras av Lavazza. Detta företag, som fortfarande är familjeägd sedan starten i Turin 1895, är för många synonymt med italienskt kaffe. Det är ett omtykt kaffe, som är älskad in bara av italienarna, utan även runt om i världen.

Enda sedan starten har man gått i grundaren Luigi Lavazzas spår, och har lyckats bli störst på kaffe för en nation som är känd för sin kärlek till espresson, eller expresson som det ibland också kallas.

Med åren har Lavazza även blivit så pass stort att det inte bara säljs runt om i världen, utan även många kända personer syns i samband med det eller i kampanjer.

Idag producerar Lavazza kaffe i alla tänkbara smaker och former: hela kaffebönor, färdigmalet kaffe, ESE pods, Senseo pads och A Modo Mio kaffekapslar. Det finns ett stort antal olika blandningar och rostningar att välja mellan. Vi har några favoriter från detta kaffemärke hos oss: Lavazza Gran Crema, Lavazza Super Crema och Lavazza Qualita Rossa.

Precis som alla italienska kaffesorter finns det även flera olika sorters koffeinfritt kaffe från Lavazza, ofta kallad Decaf eller Deka.

Lavazza ska inte förvecklas med Lavasa, som det ibland kan stavas felaktigen.

Visa hela beskrivningen
Produkter