Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Prova på kaffepaket - Koffeinfritt kaffebönor 3x250g

  • 344 SEK
  • 310 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: set09

Coffee Bundle - Koffeinfritt kaffe, hela kaffebönor 3x250g

Svårt att välja vilka koffeinfria kaffebönor du vill prova? We got you! Vi har skapat ett prova-på kaffepaket med koffeinfritt kaffe i hela kaffebönor till dig!

Perfekt för dig som vill kunna njuta av en kopp kaffe på kvällen utan att det påverkar sömnen eller för dig som av annan anledning vill undvika koffein. 

Johan & Nyström Colombia Decaf koffeinfria kaffebönor 250g
Johan & Nyströms Colombia Decaf är ett utsökt kaffe med en fin, frisk sötma, medel fyllighet och en ren och njutbar eftersmak. Det är utan tvekan en av de mest läckra koffeinfria kaffesorter som du någonsin kommer att prova.

Kaffebönorna kommer direkt från 11 småbönder som odlar runt städerna Pitalito och Oporapa i södra Colombia. Dessa bönder skördar sina lotter inom en period på tio dagar och processar sedan bönorna enligt den vanliga tvättade metoden. För att ta bort koffeinet från bönorna använder man en sofistikerad ångteknik som endast extraherar koffeinet. Metoden bibehåller bönornas naturliga cellstruktur, smak och arom.

Attibassi Grandeca Decaf koffeinfria kaffebönor 250g
Attibassi Gran Deca är en kaffeblandning som är perfekt för dig som vill undvika koffein, men som inte vill kompromissa med smakupplevelsen. Kaffet är gjort av en blandning av fruktiga Arabica-bönor och fylliga Robusta-bönor, vilket ger en välbalanserad smak.

Mokaflor Decaffeinated Blend koffeinfria kaffebönor 250g
Detta koffeinfria kaffe är tillverkat av 100% Arabica-bönor och koffeinet har tagits bort med en naturlig process. Resultatet är en kaffeupplevelse med en underbar smak som innehåller subtila toner av choklad och en uppskattad djuphet.