•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •        Snabba leveranser
  •            Över 10.000 nöjda kunder

  •            Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

Lavazza kaffebönor

Lavazza är italiens äldsta och största kafferosteri, och har gjort sig ett namn över hela världen. Rosteriet har en lång historia, och det grundades av Luigi Lavazza för över hundra år sedan, 1895, i Turin. Trots sin storlek är det ett familjeföretag, och drivs fortfarande av släkten med just namnet Lavazza.

Lavazza producerar kaffe i alla tänkbara smaker och former: hela kaffebönor, färdigmalet kaffe, ESE pods, Senseo pads och A Modo Mio kaffekapslar. Myket av deras hela bönor kaffesorter är specialiserade på espresso. Där finns ett stort antal olika blandningar och rostningar att välja mellan. De populäraste är deras Gran Aroma Bar och Crema e Gusto blandningarna. Men det finns flera andra sorter att välja på, så som Gran Crema och så klart klassiska Lavazza Caffè Crema Classico. Helt klart många olika blandningar och smaker att välja på!

Lavazzas kaffe följer de italienska traditionerna, och har ofta olika proportioner Robusta- och Arabicabönor. Robustabönorna ger kaffet delar av sin karakteristiska smak, och även en härlig crema. Arabicabönorna ger nyanserna och de mer detaljera aromerna. Men det finns även sorter som är endast Arabicabönor, så som Caffé Espresso och Tierra.

Visa hela beskrivningen
Produkter