Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Italcaffe Royal kaffebönor 250g

  • 89 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 15421

Italcaffe Royal 250g hela kaffebönor

Ett italienskt kaffe av förstklassiga kvalite! Italcaffe Royal kaffebönor ger enastående smakupplevelser för dig som värdesätter hög kvalitet och äktheten hos genuint italienskt kaffe. Med sin rika karaktär och förföriska doft tar denna kaffeblandning med dig på en resa till vackra Italien.

IRoyal kaffebönor skapas med omsorg och expertis från de finaste kaffebönorna. Varje böna har odlats med precision och rostats till perfektion för att bevara sin naturliga fräschhet och smak. Detta garanterar att varje kopp Italcaffe Royal levererar en fyllig och välbalanserad smak som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna kaffeälskarna. Italcaffe Royal är det ultimata valet för dig som vill njuta av den autentiska kaffetraditionen från Italien.

Oavsett om du föredrar att brygga ditt kaffe i en kaffebryggare, espressomaskin eller genom pour-over-metoden, kommer Italcaffe Royal att ge dig en perfekt kopp varje gång. Du kan unna dig själv och dina gäster den äkta smaken av italienskt kaffe när som helst på dagen.

Italcaffé Royal 250 gram innehåller:

  • 80% Arabicabönor
  • 20% Robustabönor

Vi har även Italcaffè Royal 1000g i vårt sortiment.

Om Italcaffé:
Italcaffe är en ansedd kafferosteri med en lång tradition av att producera högkvalitativt kaffe. Rosteriet har sina rötter i Italien och är känt för sitt engagemang för kvalitet och expertis inom kaffeproduktion. Med noggrant utvalda kaffebönor och en skicklig rostningsprocess strävar Italcaffe efter att varje kopp kaffe ska vara en smakupplevelse utöver det vanliga. Med fokus på äkthet och passion för kaffe förblir Italcaffe en favorit bland kaffekännare över hela världen.