Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Italcaffè Brasile kaffebönor 1000g

  • 349 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 02101

Italcaffè Brasile 1kg hela kaffebönor.

Brasile är en exklusiv kaffeblandning från Italcaffè, ett otroligt single origin kaffe där kaffebönorna är noggrant utvalda för att ge dig en förstklassig kaffeupplevelse. Kaffeblandningen har en blend av Brasil Santos Arabicabönor. Med Brasile kaffebönor får du ett kopp som har dofter av malt, flingor och kakao.

Världens främsta produktion av kaffebönor kommer från just Brasilien, och just Santos kaffebönor betraktas som de bästa som landet har att erbjuda. Kaffebönorna ger dig en exceptionellt balanserad kopp kaffe med en medelhög syrlighet och kropp. Kaffet har subtila toner av malt, kakao och spannmål, med eftersmak av choklad och rostade jordnötter.

Dessa kaffebönor är särskilt anpassade för användning i espressomaskiner och automatiska kaffemaskiner, vilket ger en kopp av högsta kvalitet varje gång. Men fungerar också utmärkt att brygga i filterbryggare, Chemex eller Pour Over.

Italcaffè förpackar, precis som med alla sina andra kaffe, Brasile kaffebönor i en skyddande atmosfär för att bevara kaffets smak och färskhet. Varje påse innehåller 1 kg kaffebönor och kaffepåsen har en enkelvägsventil så hjälper till att förlänga hållbarheten på bönorna. Dessa innovativa funktioner inte bara säkerställer bättre bevaring över tid, utan garanterar också en högre kvalitet på kaffebönorna.

Om Italcaffè:
Sedan 1969 har det italienska kafferosteriet Italcaffè varit dedikerade till skapa det bästa kaffet. Genom att resa och välja ut endast de finaste kaffesorterna samt rosta dem med passion och erfarenhet, skapar Italcaffè exklusiva kaffeblandningar med en unik smak och ljuvlig doft.