Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Jura Giga X8C Professional

  • 84 000 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 13724

Den snabba kaffespecialitetsexperten med vattenanslutning

Högpresterande och snygga GIGA X8c Professional triumferar med sin enastående hastighetsfunktion och erbjuder tack vare detta perfekt kaffenjutning på rekordtid. Den är utrustad med en extra bypassfunktion som blandar det optimalt extraherade kaffet med varmt vatten inne i den helautomatiska kaffemaskinen. Detta görs helt utan att någon arom går förlorad.

Om kaffet överextraheras stiger andelen ohälsosamma syror och bitterämnen kraftigt. Hastighetsfunktionen och den tidsbesparande och intuitivt enkla användningen gör GIGA X8c Professional till en perfekt lösning för cateringbranschen. Den platssparande lösningen med vattenanslutning passar perfekt på platser där den helautomatiska kaffemaskinen ska användas på ett tidsbesparande och avbrottsfritt sätt.

Maskinen är anpassad för att användas av upp till 65 användar, den har två kvarnar med keramiska malverk och hela tre pumpar och värmande termoblock vilket gör att maskinen är mycket snabb och effektiv. Maskinens skärm gör att den är väldigt användarvänlig, och kaffevalen kan helt anpassas efter era önskemål.

Jura Giga X8c kopplas in direkt till fastvatten, men det finns även en variant med en vattentank på 5l.

Teknisk data

Kaffesumpbehållare (portioner) 40
Kapacitet för vattentank 2l
Kapacitet för bönbehållare med arombevarande lock 650 g
Sladdlängd 1.1m
Spänning 220 - 240
Strömstyrka 10 amp
Frekvens 50 Hz
Effekt 2300 Watts
Vattenanslutning integrerad (G 3/4")
Betalsystem kompatibel
Standby-läge < 0.5
Vikt 22 kg
Bredd 32 cm
Höjd 56.5
Djup 49.7