Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Prova på kaffepaket - Koffeinfritt malet kaffe 3x250g

  • 271 SEK
  • 244 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: set010

Coffee Bundle - Koffeinfritt kaffe, malet 3x250g

Koffeinfritt kaffe är för många något som är ganska nytt och ibland kan det vara svårt att veta vilket koffeinfria kaffe man ska välja. Just därför har vi satt ihop detta prova-på kaffepaket med malet koffeinfritt kaffe från några av Italiens mest populära kafferosterier. 

Vill du dricka mindre, eller helt undvika koffein? Då är detta kaffepaketet till dig! Kaffet är malet så det fungerar bra att brygga som espresso eller i en mokabryggare.

Epos Afrodite Decaf koffeinfritt malet kaffe 250g
Detta koffeinfria kaffe från Epos kafferosteri är fantastiskt, med 70% Robusta och 30% Arabica. Det är en välbalanserad blandning med en subtil syrlighet och toner av rostade mandlar och hasselnötter. Kaffets runda smak påminner om rostat bröd och mörk choklad, med en eftersmak av mjuk sirap.

Lavazza Dek koffeinfritt malet kaffe 250g
Lavazza Dek är en speciell kaffeblandning av 60% Arabica och 40% Robusta kaffebönor. Det utmärks av en mjuk smak, generös crema och en rik doft. Ett kaffe med en styrka på 3 av 10. Detta koffeinfria kaffe är idealisk för dem som har slutat dricka koffein eller vill njuta av en kopp på kvällen utan att oroa sig för sömnstörningar.

Passalacqua Deup koffeinfritt malet kaffe 250g i burk
Det här koffeinfria kaffet är en utsökt blandning av 10 olika kaffesorter från hela världen. Trots att det saknar koffein ger kaffet en intensiv smakupplevelse. Kaffet är präglat av en intensiv arom och en söt karaktär som bidrar till en utsökt smakupplevelse. 

Vi har många olika sorters koffeinfritt kaffe. I detta paket är det några av dem, men vi har utöver Passalacqua, Lavazza och Epos även koffeinfritt kaffe från zoegas och många andar kaffemärken