Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

DET BÄSTA KAFFET 2023!

|2/01, 2023

DET BÄSTA KAFFET 2023!

Så vi har listat 2023's bästa kaffebönor och nu är det dags att utse det bästa kaffet 2023 - bästa färdigmalda kaffet!

Vi har malet kaffe till olika bryggningsmetoder - bryggkaffe, espresso, moka osv. Vi har, med hjälp av er kaffeälskare, tagit fram de bästa kaffet 2023. Några kanske ni hört om tidigare, några klassiker så att säga och några kanske är nya för er - något kul att prova 2023 kanske!

Vi har också listat två av årets bästa koffeinfria kaffe!

SÅ VILKA KAFFE ÄR DE BÄSTA 2023?

1. Walters Kaffe Elegans Bryggmalet 450g

Vi har valt detta underbara bryggkaffe från Walters Kaffe som en av de bästa eftersom det har en, precis namnet antyder, väldigt elegant smak. Det är ett mörkrostat kaffe som ger den där lilla känslan av lyx i vardagslivet!

2.Segafredo Intermezzo malet kaffe 250g

Detta kaffe tycker vi platsar i toppen eftersom det är det perfekta morgonkaffet! Drick det som en espresso, eller med mjölk som en latte eller cappuccino. Detta kaffet har mycket smak och ger mycket energi, med en härligt fyllig smak!

3. Lucaffè Classic Espresso malet kaffe 250g

Detta klassiska kaffe förtjänar absolut att vara bland de bästa kaffena, med sin mjuka och söta smak vinner det mångas hjärtan. Ett kaffe som känns lyxigt men som på samma gång passar utmärkt som ett vardagskaffe. Dessutom får man ju en snygg kaffeburk på köpet, kan knappt bli bättre!

4. Barbera Maghetto malet kaffe 250g

Ett espressomalet kaffe som också är idealiskt att brygga i en mokabryggare. Dess mjuka och balanserade smak gör att detta kaffe lätt blir en favorit för många, även av oss på Nybryggt. Perfekt kaffe att njuta av en ledig morgon! (och alla andra morgonar såklart)

6. Passalacqua Alambra malet kaffe 250g

En klockren favorit bland er kaffeälskare och såklart även hos oss! Detta malda kaffet är så månsidigt - jättegott till espresso och även otroligt till mokabryggning. Ett riktigt napolitanskt kaffe med sin karakteristiska fulla kropp och härliga crema.

BÄSTA KOFFEINFRIA KAFFET 2023:

Vad vore "Årets bästa"-lista utan våra bästa koffeinfria kaffe? Favoritkaffe utan koffein helt enkelt, perfekt för alla oss som tycker om att njuta av en härlig kopp kaffe även kvällstid!

1. Dallmayr Entcoffeiniert malet kaffe 500g

Detta koffeinfria kaffe är en av våra absoluta bästsäljare inom vårt koffeinfria sortiment och vi förstår verkligen varför. Koffeinet har skosamt tagits bort från bönorna för att bevara kaffets smak och det är verkligen något som märkt. Dallmayrs koffeinfria kaffe är ett av våra mest populära kaffe och vi tror det kommer fortsätta under 2023.

2. Passalacqua Deup koffeinfritt malet kaffe 250g

Ännu en klassiker som vi tror kommer fortsätta slå stort 2023. Kaffets intensiva arom och söta karaktär vinner mångas hjärtan. Ett perfekt italienskt koffeinfritt kaffe!