Frakt 48:- Fri frakt från 299:-

VILKA ÄR DE BÄSTA KAFFEBÖNORNA 2023?

|2/01, 2023

VILKA ÄR DE BÄSTA KAFFEBÖNORNA 2023?

Det är återigen den tiden på året då vi utser de bästa kaffebönorna!

För att avgöra vilka som är de bästa kaffebönorna år 2023 har vi rådfrågat våra kaffeentusiastiska kunder för deras åsikter. Utöver det har vi också inhämtat insikter från erfarna experter som har arbetat inom kaffevärlden i många år. Baserat på dessa synpunkter har vi valt ut fem kaffebönor som vi anser är de bästa inför 2023. Dessutom har vi korat årets nykomlingar, så häng på!

I denna topplista listar vi bara hela kaffebönor, vilket innebär att du behöver en kaffekvarn för att njuta av kaffet hemma. Många kaffe finns dock tillgängliga som färdigmalet kaffe. Ta gärna en titt på vår lista över det bästa kaffet 2023.

Vi ska inte dra ut på det längre, här kommer år 2023's Bästa Kaffebönor:  

1. Attibassi Special Oro kaffebönor 500g


En makalös balanserad blandning av noggrant utvalda kaffebönor. Ett fantastiskt kaffe som smakar precis så ett italienskt kaffe ska smaka!

2. KW Karlberg Aroma Lyx kaffebönor 400g

KW Karlberg's Aroma Lyx är ett kaffe med en härlig smak. Dess utvalda colombianska bönor ger det en söt smak med nyanser av röda bär och choklad.

3. Barbera Mago kaffebönor 1000g

Mago kaffebönor ger en härlig crema och en balanserad smak, med en gnutta syrlighet. Kaffet har också en intensiv chokladnyans och en underbar eftersmak.

4. Kahls Kaffe Masterpiece Impressionist kaffebönor 1000g

Kaffet med en mer klassisk smak men som rymmer många dimensioner. Du får en söt och balanserad kopp kaffe, utan att bli för intensiv. En otrolig kaffeblandning!

Årets nykomlingar: 

Tadah Kafferosteri Humphrey kaffebönor 250g

Kaffebönorna ger ett fantastiskt mellanrostat kaffe som är balanserat med smak av kakao, mandel och kola. Ett specialkaffe som ger en krämig och söt avslutning.

Mokaflor Blue Blend kaffebönor 1000g

Dessa kaffebönor har en fyllig och kraftfull karaktär med en intensiv smak och en tät crema. En kaffeblandning som kombinerar sötma från de brasilianska Arabica-bönorna med strukturen från Robusta-bönor från Fjärran Östern.