•  Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr   
  •                    Över 15.000 nöjda kunder
  •                 Stort urval av kaffebönor & kaffemaskiner

  •  

  •  

Mjölkkannor & Pitchers

Här hittar du de mjölkkannor och pitchers som vi har i vårt sortiment. Vi har inne produkter från olika varumärken och tillverkare, för att vi vet att design och kvalité ska gå ihop med resten av ens kaffetillbehör i hemmet eller på jobbet. Därför har vi tex Mottas produkter i vårt sortiment, för deras tidslösa och delvis unika utseende och kvalité. Men även brandade produkter, så som vår mjölkkanna från Zoegas som är i sortimentet, för den som älskar Zoegas kaffe.

Vi har mjölkkannor i olika storlekar. Allt från så små som 70 ml (dvs 7 cl) för att endast göra kaffe för en espresso macchiato, till 600 ml (dvs 60 cl) för att kunna skumma mjölk till flera kaffedrycker samtidigt, både cappuccino och caffe latte. 

Pitcher eller mjölkkanna, vad är rätt benämningen?

Svaret är att båda är korrekta. På svenska används beskrivningen mjölkkanna som standard, medans pitcher är det engelska uttrycket. Både mjölkkanna och pitcher används även i andra sammanhang än bara i barista-världen, vilket kan göra det ännu mer förvirrande. Ibland kallar man det även för mjölkskumningskanna eller milk froth pitcher på engelska.

Visa hela beskrivningen
Produkter