Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

KW Karlberg Aroma Ekologiskt 250 gram

  • 89 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: KA02

KW Karlberg's Aroma Ekologiskt kaffe är ett unikt kaffe, bestående av en blandning av högsta kvalitets Arabicabönor från Honduras och Uganda. Kaffet är odlat på hög höjd, så kallad höghöjdskaffe eller Strictly High Grown, och ger det färdiga kaffet en unik smak. Den höga höjden och den bördiga jorden detta kaffe odlas i ger en välbalanserad smak av fruktighet och aroma. 

Karlbergs Aroma Ekologiskt är kravmärkt och även Rainforest Alliance-märkt. Det betyder det tas hänsyn till miljön vid odlingen, och att inga farliga bekämpningsmedel eller gödselmedel används. Det skövlas även ingen regnskog för att odla detta kaffe. Kort sagt: ett kaffe bra för själen och naturen.

Ett paket KW Karlbergs Aroma Ekologiskt består av:
100% Arabica kaffe. 

Om KW Karlberg 
Detta kafferosteri från 1800-talet är ett av Sveriges äldsta. De har en stark tradition av speciella kaffeblandningar och rostningsmetoder, bland annat deras Slow Roast kafferostning. De har många populära kaffesorter som är omtyckta av baristor, men ofta ovanligt att hitta det i vanliga butiker eller hemma hos folk. Ett annorlunda kaffe, som rekommenderas för den som vill testa nya smaker och kaffeupplevelser!