Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Smeg Helautomatisk Kaffemaskin Röd

 • 7 995 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: BCC01RDMEU

OBS! Beställningsvara, 1-2 veckors leveranstid

Smeg Helautomatisk espressomaskin, röd.

Smeg helautomatiska kaffemaskin är en kompakt, elegant och mångsidig kaffebryggare som låter dig njuta av en perfekt kopp kaffe närhelst du önskar det. Det italienska märket Smeg är känt för sin sofistikerade design och högkvalitativa produkter, och denna kaffemaskin är verkligen inget undantag!

Det första som fångar uppmärksamheten med denna kaffemaskin är dess stilrena design. Tillverkad av robusta material är den otroligt elegant och kompakt, vilket gör att den passar perfekt i alla typer av kök.

Men Smegs helautomatiska kaffemaskin imponerar inte bara visuellt, den presterar också enastående. Med en kapacitet att brygga upp till 10 koppar kan du enkelt bjuda hela familjen eller gäster på en god kopp kaffe. Maskinen har en inbyggd kaffekvarn som maximerar smaken från färska kaffebönor. Dessutom har den en avtagbar vattentank för smidig påfyllning och rengöring.

En av de stora fördelarna med denna kaffemaskin är dess användarvänlighet. Med en tydlig och intuitiv kontrollpanel är det lätt att välja önskad bryggstyrka och starta bryggprocessen. Kaffemaskinen har en termoblocksuppvärmning som ger snabb maskinuppvärmning och exakt kontroll över vattentemperaturen för att uppnå den bästa kaffesmaken. Dessutom har den en inbyggd timerfunktion som gör att du exempelvis kan ställa in maskinen kvällen innan och vakna upp till doften av nybryggt kaffe på morgonen.

Espressomaskinen är även utrustad med en funktion för att hålla kaffet varmt och färskt under en längre tid, vilket är perfekt om du vill njuta av en andra kopp senare på dagen utan att behöva brygga en helt ny sats. 

Slutligen är denna automatiska kaffemaskin från Smeg, precis som alla deras produkter, byggd för att vara hållbar och leverera en god kopp kaffe gång efter gång under lång tid. Du kan lita på att denna kaffemaskin kommer att vara en pålitlig följeslagare i ditt kök och ge dig den perfekta koppen kaffe varje gång.

Sammanfattningsvis är Smegs helautomatiska espressomaskin en perfekt kombination av tidlös design och innovativa funktioner. Med sin elegans och användarvänlighet kommer den definitivt att imponera på både kaffeälskare och designentusiaster. Om du söker en pålitlig och stilfull kaffebryggare är Smegs kaffemaskin definitivt rätt val!

Kaffemaskinen finns i flera olika färger, du kan hitta dem och mer från Smeg här.

Detaljer om Smeg automatiska kaffemaskin:

 • 19 Bar
 • 1,4L vattentank
 • Bönbehållarens kapacitet: 150 g                                            
 • Thermoblock                                               
 • Flera kaffeval såsom Ristretto, Espresso, kaffe & hett vatten
 • Inbyggd metallkvarn 5steg/inställningar                   
 • Löstagbar bryggenhet
 • Enkel rengöring
 • Vikt: 5kg
 • Mått:
  Bredd: 18 cm
  Höjd: 33,6 cm
  Djup: 43,3 cm
  Sladdlängd: 100 cm
 • Effekt: 1350 W