Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Prova på paket Ljusrost 4x30g

  • 69 SEK
I lager
Artikelnummer: KA25LR

OBS! Kaffet rostades i oktober 2025

Prova på Kit med hela kaffebönor 4x30g av ljusrostat kaffe från blandade nordiska mikrorosterier. 

Ett kaffe kit med 4 olika sorters specialkaffe. Smakprovspaketet innehåller 4 påsar med 30g kaffebönor, det brygger ca 5dl kaffe (4 koppar). Alla kaffesorter funkar bra med en vanlig elektrisk filterbryggare. Men har du möjlighet så rekommenderar vi att prova andra bryggmetoder också!

Varje påse är markerad med ett nummer, du får 4 olika nummer utifrån dessa (10, 12, 13, 15, 19, 20, 21, 22, 24). 

Obs! Ingen info av de olika sorterna kommer med, men du kan se det här:

10. Lehmus Roastery - Colombia
Ursprung: Colombia, Huila
Producent: Diverse småskaliga odlare
Varietet: Colombia Arabica
Höjd: 1 950 m.ö.h.
Process: Tvättat
Rostning: Ljus
Smakprofil: Karamell, svarta vinbär, citrus men mjuk och söt
Bryggmetoder: Filter & V60

12. K&B kafferosteri - Espumoso
Ursprung: Honduras, Santa Barbara-regionen
Producent: Finca Jerusalen, José Cuellar
Varietet: Geisha
Höjd: 1 350 m.ö.h.
Process: Naturlig anaerob
Rostning: Ljus
Smakprofil: Ananas, blåbär, mousserande portvin, tamarind
Bryggmetoder: Filter

13. Stoked Coffee roasters - Ruby Red
Ursprung: Kenya
Producent: Sakami
Varietet: SL28
Höjd: 1 800 m.ö.h.
Process: Tvättat AA
Rostning: Ljus
Smakprofil: Russin, cola, plommon, livlig & sirapslik
Bryggmetoder: Filter & Presskanna

15. Balck Coffee - Adriano Muniz
Ursprung: Brasilien, Sul de Minas
Producent: Adriano Muniz
Varietet: Catucai 785
Höjd: 1 050–1 150 m.ö.h.
Process: Naturlig anaerob
Rostning: Ljus
Smakprofil: Jordgubbar & mjölkchoklad
Bryggmetoder: Filter

19. Stoked Coffee roasters - Rwanda Roots Intango
Ursprung: Rwanda
Producent: Rwanda Roots Intango
Varietet: Bourbon
Höjd: 1 900 m.ö.h.
Process: Naturlig anaerob
Rostning: Ljus
Smakprofil: Aprikos, pekannöt, livlig & strukturerad
Bryggmetoder: Filter

20. Strandvejsristeriet - Costa Rica, Tarrazú
Ursprung: Tarrazú, Costa Rica
Producent: Småskaliga odlare från lokala kooperativ
Varietet: Caturra, Catuai
Höjd: 1 500–1 900 m.ö.h.
Process: Tvättat
Rostning: Ljus
Smakprofil: Klar citrus, honung, mjölkchoklad
Bryggmetoder: Filter & Pour-over

21. Balck Coffee - Mario Zardo
Ursprung: Brasilien, Espírito Santo
Producent: Mario Zardo
Varietet: Catucai 81
Höjd: 1 050 m.ö.h.
Process: Tvättat
Rostning: Ljus
Smakprofil: Lönnsirap, mörk choklad & blodapelsin
Bryggmetoder: Filter

22. Lehmus Roastery - Limited Sitio, Santa Catarina
Ursprung: Brasilien, Pedralva
Producent: Alexandre Silva, Sitio Santa Catarina
Varietet: Yellow Bourbon
Höjd: 1 275 m.ö.h.
Process: Naturlig anaerob
Rostning: Ljus
Smakprofil: Passionsfrukt, mogna bär, lite ananas
Bryggmetoder: Filter

24. K&B kafferosteri - Don Tacho´s Villa Sarchi
Ursprung: Costa Rica, Tarrazú
Producent: Juanachute Micromill, Luis Anastasio ”Don Tacho” Castro
Varietet: Villa Sarchi
Höjd: 1 800 m.ö.h.
Process: Naturlig anaerob
Rostning: Ljus
Smakprofil: Hasselnötspraliné, orange vin, mandarin
Bryggmetoder: Filter

Relaterade produkter