Frakt 48kr, Fraktfritt över 250kr

Present: prenumeration på kaffe 12 månader

  • 1 699 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: kaffebrev-12

Svårt att välja? Vi har en annrolunda och uppskattat idé till en present för kaffeälskare: en prenumeration på kaffe i 12 månader! Prenumerationen fungerar på så sätt att varje månad får mottagen ett nytt paket kaffe. Vi blandar olika utvalda sorter, som är en överraskning varje månad. 

Varje månads prenumeration är på minst 220 gram kaffe, vilket räcker till ungefär 30-35 kaffekoppar. Ibland är det ett kaffepaket, ibland några olika kaffesorter i mindre förpackningar. 

Mottagaren kan själv välja om man vill ha malet kaffe, eller hela kaffebönnor. Båda alternativ finns.

Vi varierar med kaffe från olika märken och från runt om i världen. Vi vill att mottagaren ska få en överraskande upplevelse, och upptäcka nya sorters kaffe.

Har du speciella önskemål så går det också att ta hänsyn till. Vi tar alltid kontakt med dig när du har gjort beställningen, för att stämma av när det ska börja, samt om det tex ska vara malet kaffe eller hela kaffebönor.

Hur fungerar det? Två enkla steg:

  • Steg 1: Inom 24-48 timmar efter att du köpt ditt presentkort skickas det till dig via e-post. Du väljer själv om du vill skriva ut eller vidarebefordra det senare till gåvomottagaren.
  • Steg 2: Gåvomottagaren löser enkelt in sin gåva på presentkortet enligt instruktioner som kommer med. Man kan då även välja om malet kaffe eller hela kaffebönor. Sedan erhåller personen 220 gram lyxkaffe varje månad direkt i brevlådan under 12 månader.

Detta presentkort ger en tolv månader, altså ett år lång, kaffeprenumeration, och du betalar för hela summan direkt. Efter de tolv månaderna är kaffeprenumerationen avslutat, om inte mottagaren själv aktivt väljer att förlänga den. Så det är ingen bindningstid på kaffe på detta sätt.

Vill du istället köpa endast ett enkelt att ge bort, så har vi det också. Det finns presentkort bland annat 300kr eller 1000kr.