Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Passalacqua Gift Set

  • 599 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: jul-p1

Passalacqua Julklapp inkl. Passalacqua Mokabryggare och Passalacqua Espressokopp med fat.

Fira glädjen att ge denna högtid med Passalacquas julklappspaket, som lovar att glädja alla kaffeentusiaster. Detta gift set inkluderar en Passalacqua Moka Bryggare för en rik och autentisk kaffupplevelse, bryggande upp till 3 koppar ren njutning. Parat med den är en elegant Passalacqua espressokopp, som ger en touch av elegans till varje klunk.

Passalacqua är känt för sitt smakfulla och tradionellt napolitanska kaffe, och en av de traditionella italienska bryggmetoder är just en mokabryggare. Oavsett om du är en erfaren kaffeentusiast eller precis börjar din kafferesa är denna Moka Bryggare ett perfekt tillskott till ditt kök, vilket lovar en underbar bryggprocess och en rik, aromatisk kopp kaffe varje gång.

För att komplettera bryggupplevelsen lägger Passalacqua's ikoninska espressokopp till en touch av sofistikation till ditt kaffeceremoni. Tillverkad med precision och stil förstärker den de visuella och sensoriska aspekterna av att njuta av ditt mokakaffe. Kombinationen av Moka Bryggaren och espressokoppen skapar ett harmoniskt duo som höjer dina kaffestunder till nya höjder.

Detta Passalacqua julklappspaket är inte bara en gåva; det är en inbjudan att njuta av konsten att brygga kaffe och gotta sig i nöjet av en perfekt kopp kaffe. Oavsett om du skämmer bort dig själv eller överraskar en älskad är detta set en genomtänkt och praktisk julklapp som förkroppsligar högtidens anda. Gör julen minnesvärd med Passalacquas julklappspaket - den perfekta blandningen av tradition, smak och elegans.