Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Zoegas förpackning metall burk #coffeebywomen

  • 169 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Lagersaldo: 9
Artikelnummer: 12157957G-1

Denna produkten var limited edition och den har utgått ur sortimentet. Du kan hitta Zoegas andra kaffeburkar här

Detta är en genomtänkt och härlig plåtburk, anpassad för ett paket Zoegas kaffe! En burk för kaffe för dig som vill ha något finnare än bara kaffepaketet.

Populärt och stilrent sätt att förvara kaffe hemma på, för dig som älskar Zoegas kaffe. Storleken på burken är anpassad så att precis ett paket malet kaffe 450 gram från Zoegas får plats. Det betyder det passar utmärkt för att förvara t.ex ditt Pasion Colombia kaffe, eller så klart klassiska Skånerost

Denna burk är i plåt / metall och håller en hög kvalité.

Denna plåtburk är en hyllningen till Maria Zoegás, och har #coffeebywomen inskrivet som en del av att uppmärksama alla starka kvinnor som varit viktiga för kaffe och Zoegas genom åren.

Tips för att använda kaffeburk
För bästa smak så rekommenderar vi inte att hälla kaffet från kaffepaketet i burken. Istället, sätt hela kaffepaketet i kaffeburken. Varför det? Jo, det är så att kaffet tappar lite smak när det kommer i kontakt med luft. Om du öppnar kaffepaketet så är kaffet så pass hårt packat att luft inte kommer in i någon större omfattning. Men om du häller över allt kaffe, så kommer allt i kontakt med luft. Då tappar det en del av smaken. 

Denna kaffeburk från Zoegas är anpassad för att ett helt paket ska få plats, utan att behöva hälla över det. Just för aromens skull.

Är du intresserad av andra kaffeburkar? Då har vi fler i vårt sortiment.