Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Kahls Kaffe Gerardo Carranza hela kaffebönor 200g

  • 99 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 940202

Kahls Kaffe Micro lot Gerardo Carranza hela bönor 200g. 

Kahl's kaffe Gerardo Carranza kaffebönor odlas av just Gerardo och hans familj i norra Peru och han är medlem i kooperativet Sol & Café i Jaén. Kahl's kaffe har en fin relation med Sol & Café och har sedan åtta år tillbaka köpt kaffe från dem. 

Premiet från Kahl's kaffe Gerardo Carranza återinvensteras i ökad kvalité och förbättrad arbetsmiljö för kaffeodlaren Gerardo och hans anställda.

Kaffebönorna är mellanmörkrostade och har en fyllig och chokladig karaktär. Kaffet är Fairtrade-certifierat, KRAV-märkt och ekologiskt.

Kahls Kaffe Micro lot Gerardo Carranza innehåller:
 100% Arabicabönor
 Underarter: 
Catimor, Typica, Bourbon och Caturra.

Kaffet växer 1500m över havet. 

Rekommenderat bryggsätt till kaffet:
Bryggkaffe, Espresso

Om Kahls Kaffe:
Ett svenskt kafferosteri med bas i Göteborg. Kahl's kaffe har kunden i fokus och har alltid haft det. De vill skapa kaffe som passar deras kunder och anpassar sig till vad deras kunder önskar. De köper kaffe direkt från ursprung för att säkra kvalité, spårbarhet och långsiktigt samarbete. Bland deras kaffeleverantörer finns allt från den lilla farmen till ett kooperativ med tusentals medlemmar. 

Om Kahls kaffe Mikro Lot: 
Detta är serie ekologiskt specialkaffe från en eller ett fåtal bönder inom ett väl avgränsat mikro-område. Kahl's kaffe jobbar med utvalda kaffeodlare som arbetar med småskalig och uthållig produktion.