Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ZOÉGAS Summer Edition 2024 malet kaffe 450g

  • 99 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 12280990

Zoégas Summer Edition 2024 malet kaffe 450g.

Sommarkaffet du inte kan motstå är äntligen här – Zoégas Summer Edition 2024! Detta mörkrostade bryggkaffe är en som en dröm i en kopp med smak av vanilj och vinbär. Sommarkaffet från Zoégas är en tradition som firar 10 år i år, och i sann Zoégas-anda har det ikoniska svenska kafferosteriet återigen satsat på ett hållbarhetsprojektför deras sommarkaffe!

Fira sommarens alla smaker med en kombination av Arabicabönor från Kenya och även inslag av kaffe från Burundi och Brasilien. Visste du du att signaturbönan i detta goda sommarkaffe kommer från samma region där Zoegas investerar i att stötta kvinnliga kaffeodlare genom deras hållbarhetsprogram Coffee by Women? Kan det vara sommarens bästa kaffe? Med kombinationen av sommarsmaker i en kopp kaffe och kaffe som gör gott, tycker vi definitivt att det är det bästa kaffet sommaren 2024!

Årets förpackningsdesign är skapad av ingen mindre än Björn Rudnert, inspirerad av det färgsprakande Kenya. 

Ett paket Zoégas Sommarkaffe 2024 bryggmalet kaffe består av:
100% Arabicabönor

Vi har även Zoégas Summer Edition som hela bönor, du hittar det här.

Om Coffee by Women:
Zoégas fortsätter att stödja kvinnliga kaffeodlare, och i år är inget undantag. Genom vårt hållbarhetsprojekt i Kenya investerar vi i en kvinnoledd odlargrupp som arbetar med sötpotatisodling och getter för att förbättra livsmedelssäkerheten och öka möjligheterna till försörjning. Med Zoégas Summer Edition 2024 kan du njuta av gott kaffe samtidigt som du bidrar till en bättre värld för kvinnor i kaffeproduktionen.

Om Zoégas:
Zoégas är ett av Sveriges största kafferosterier som startades 1886 i Helsingborg och har anrik historia och tradition. En av deras specialiteter är mörkrostat kaffe. Varje år kommer de med en limiterad utgåva av sommarkaffe - allt för att vi som kaffedrickare ska kunna prova och njuta av en härlig kopp kaffe och samtidigt vara en del i en positiv och hållbar utveckling för framtiden såväl för människa som miljön.

Allt kaffe från Zoégas är responsible sourced vilket innebär att kaffet är producerat på ett ansvarsfullt sätt. Istället för att ha det vanliga ekologiska certifikatet, följer Zoégas en intern standard som involverar samarbete med en oberoende organisation för att granska deras engagemang. Detta initiativ syftar till att stötta småskaliga kaffebönder som ibland har svårt att få en officiell ekologisk certifiering, även om de redan odlar på ett ekologiskt sätt.