Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Zoegas Maria Skånerost malet kaffe 450g

  • 105 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 12369874

Zoegas Maria kaffe 450 gram malet kaffe Skånerost selected edition

Länge var Zoegas förknippat med Carlo Zoegas, den italienskt ätade man som grundade bolaget. Men det många inte vet är att han dog redan relativ ung, endast några år efter att bolaget hade grundats. Framgången bakom bolaget har kommit från Maria Zoegas, som var hans fru, och den som förverkligade drömmen.

För att hedra detta har Zoegas på senare år tagit fram kaffet ”Maria”, en selected serie av Skånerost. Ett härligt och aromatiskt kaffe, som blivit bland det populäraste från Zoegas. 

Vi har det i 450 gram maket kaffe.

Detta kaffe är märkt med Rainforest Alliance, en märkning som bland annat betyder att hänsyn till biologiskt mångfald tas vid odlingen. 

Om Zoégas
Zoégas, ett företag som drivits upp av Maria Zoégas, har en anrik historia och tradition. Det är ett företag som präglas av kvalitét och strävan för att hitta de bästa kaffebönorna för att göra ett kaffe som tilltalar alla i Sverige.

Zoégas kaffe är responsible sourced för att säkerställa hållbarhet och socialt ansvar. Istället för det vanliga ekologiska certifikatet, följer Zoégas en intern standard som granskas av en oberoende organisation. Detta stödjer småskaliga kaffebönder som trots ekologisk odling har svårt att få certifiering.