Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ZOÉGAS Professional Ethiopia kaffebönor 750g

  • 197 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 12320179

Zoégas Professional Ethiopia hela bönor 750g

Detta kaffe har utgått! Hitta nya Zoegas Experience Ethiopia kaffebönor och andra Zoegas kaffebönor här.

Zoégas Professional Ethiopia är ett single origin kaffe, som som namnet anger, kommer från Etiopien. Det är ett mustigt, kryddigt och mörkrostat kaffe, med nyanser av kryddnejlika, kanel och bergamott. Bönorna kommer från plantage mellan Sidamo och Yirgacheffe regionerna, i sydvästra Etiopien. Här är jordförhållandena bra och på de höga höjderna mognar bären tillräckligt långsamt för att ge det bästa kaffet. Rostningen är en mörkrost, som ger en smakkombination som är alldeles speciell.

Zoégas Professional Ethiopia består av 750 gram
100% hela bönor Arabicakaffe

Om Zoégas
Zoégas är ett svenskt kafferosteri med italienska rötter. Känd för både bryggkaffe och espressokaffe, producerar man några av Sveriges mest populära kaffesmaker. För de olika kaffesorterna används kaffebönor från hela världen, så som Central- och Sydamerika, men också flera afrikanska länder - så som Etiopien.

Allt Zoégas kaffe är responsible sourced för att garantera hållbarhet och socialt ansvar. Istället för det vanliga ekologiska certifikatet följer Zoégas en intern standard som granskas av en oberoende organisation. Detta stödjer småskaliga kaffebönder som, trots att de odlar ekologiskt, har svårt att bli certifierade.

Du vet väl om att vi har kul tillbehör från Zoegas också, så som kaffekoppar och burkar för förvaring av kaffe