Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

ZOÉGAS Kahawa kaffebönor 750g

  • 211 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 12409591

Zoégas Kahawa 750 gram hela bönor

OBS! Detta kaffe har utgått ur Zoegas sortiment. Se andra Zoegas kaffebönor här.

Filmen Expedition Kahawa – Jakten på mästarens blandning är ett äventyr och en skildring av kärleken till kaffe. Njut av Mästarens Blandning, en fruktig och balanserad mörkrost med toner av bär och mandarin.

100% arabica bönor

Om Zoégas 
Ett av Sveriges populäraste kafferosterier, specialiserad på smaker för svenska förhållanden. Zoégas har över 100 år av tradition, och är känt för framförallt de mörkrostade kaffebönorna, och särskilt Mollbergs Bladning. Men rosteriet lägger också mycket vikt vid unika smakkombinationer och rostningar, så som dessa kaffebönor.

Zoégas kaffe är ansvarsfullt källat för att säkerställa hållbarhet och socialt ansvar. Istället för det vanliga ekologiska certifikatet, följer Zoégas en intern standard som granskas av en oberoende organisation. Detta stödjer småskaliga kaffebönder som trots ekologisk odling har svårt att få certifiering.

Om Zoégas Profesional
Detta sortiment är framtaget för att passa den professionella marknaden genom unika recept, specialanpassad malningsgrad och ofta i storlekar som är lite annorlunda.