Frakt 59:- Fri frakt från 299:-

Prova på kaffepaket - Svenska kafferosterier, mörkrost

  • 713 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: set03

Kaffe set - ett kaffepaket med 3 oika sorters kaffebönor 2x1000g 1x750g

Detta prova på kaffepaket är för dig som gillar mörkrost. Tre olika kaffesorter från tre olika svenska kafferosterier, alla med 100% arabica. Ett kaffepaket som är perfekt för dig som gillar mörkrost och vill prova på några olika svenska rosterier! Kaffebönorna fungerar bra till olika sorters bryggningsmetoder, lika bra till bryggkaffe som till espresso.

Kahls Kaffe Masterpiece Surrealist 1kg
En kaffeblandning från Kahls som är både söt och fruktig. En blandning som överraskar och ifrågasätter kaffevanor. Kaffebönor från Burundi i blandning med honungsprocessade kaffebönor Uganda Mt Elgon som ger en lätt kakaosmak i eftersmaken. Ett fruktigt kaffe med en intensiv eftersmak. 

100% Arabica

Arvid Nordquist Dark Mountain 1kg
En kaffeblandning som har en bärig och fyllig smak. Dess fylliga smak kommer med inslag av björnbär, mörk choklad och orientaliska kryddor. Den orientaliska smaken kommer från Bugisubönan. Dessa mörkrostade kaffebönor har en lång och elegant syra till eftersmak.

100% Arabica

Zoégas Professional Ethiopia 750g:
En kaffeblandning vars ursprung namnet avslöjar, Etiopien - kaffets ursprungsland! Med dessa kaffebönor får du ett mustigt och kryddigt kaffe med toner av kryddnejlika, kanel och beramott. Mörkrosten på detta kaffe ger dig en kopp kaffe med en alldeles speciell smakkombination.

100% Arabica