Frakt 48 kr / fri frakt från 599 kr

Caffè Vergnano Espresso kaffebönor 500g

  • 139 SEK

Produkten är tyvärr slut. Bevaka den och få e-post när den är tillbaka. 

Artikelnummer: 167

Caffè Vergnano Espresso hela kaffebönor 500 gram.

Vergnano Espresso är en otrolig kaffeblandning av noggrant utvalda Arabica-bönor (85%) och en liten del högkvalitativa Robustabönor. Den höga procenten av Arabica ger kaffet dess silkeslena sötma och ger samtidigt subtilt fruktiga undertoner till kaffet.

Den lilla mängden Robustabönorna har en betydande inverkan på denna kaffeblandning. Den intensifierar smaken och skapar samtidigt en generös crema som vilar på ytan av din espresso. Resultatet är ett kaffe av perfekt välbalanserad harmoni.

Dessa kaffebönor lämpar sig utmärkt till espresso och för att skapa mjölkbaserade kaffedrycker såsom cappuccino och caffe latte.

Kaffebönorna har genomgått en metodisk slow roasting-process till ett mellanrost, där de har rostats vid låg temperatur under en förlängd tidsperiod. Denna metod hjälper till att utveckla och bevara smakens nyanser på ett fördjupat sätt, och ger Vergnano Espresso en välavvägd och karakteristisk smakprofil.

Kaffets styrka: 7/10

Caffè Vergnano - Espresso innehåller:
85% Arabica kaffebönor
15% Robusta kaffebönor

Förpackningen är 500g hela bönor.

Om Caffè Vergnano
Detta italienska kafferosteri är ett av de större i Italien, med en bakgrund från tidigt 1900-talet. Det är numera känd runt om i världen, och finns inte bara i Italien utan även i Amerika och Asien